Turvallisuusarvioinnit

Turvallisuusarviointimme antaa sinulle mielenrauhan

Turvallisuuden tunne lähtee siitä, että tietää kaiken olevan kunnossa. Se selviää vain tarkistamalla asioiden todellinen tila. Teknosafe tarjoaa sinulle maksuttoman turvallisuusarvioinnin, jossa selvitetään luotettavasti kiinteistösi kokonaisturvallisuus. 

Turvallisuusarviointimme tehdään kokeneiden ja asiantuntevien ammattilaistemme toimesta. He saapuvat sovittuna ajankohtana kiinteistöösi ja tarkastavat sen paloturvallisuusseikat, alkusammutuskaluston, poistumistiet ja muut kokonaisturvallisuuteen vaikuttavat tekijät. Kun kaikki on käyty läpi, arvioijamme kirjaavat ylös kaikki parannuskohteet ja tekevät suositukset kokonaisturvallisuuden edistämiseksi.

Saat konkreettisia parannusehdotuksia

Arvioijamme listaavat turvallisuusarvioinnissaan selkeästi kaikki ne asiat, joihin kiinteistössä tulisi kiinnittää huomiota sekä seikat, joiden voidaan katsoa olevan suoranaisia turvallisuusriskejä. 

Arvioinnissa huomioidaan eri tekijöistä koostuva kokonaistilanne, mikä käsittää kiinteistön ja käytössä olevat turva-alan varusteet. Sen myötä pääset hyvin perille kiinteistösi turvallisuustilanteesta ja sinun on helppo tehdä päätöksiä kokonaisturvallisuuden kohentamiseksi.

Teknosafen turvallisuusarviointi on sinulle maksuton, eikä velvoita millään tavoin. Ota meihin yhteyttä ja varaa ammattilaisiltamme itsellesi parhaiten sopiva aika, niin selvitetään, onko kaikki kunnossa vai voisiko kiinteistösi turvallisuustilannetta parantaa suositustemme myötä.

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut