Kemikaalisuojapukuvalmistaja Tesimaxin vahvuus aina vuoden 1979 perustamisesta lähtien on ollut uteliaisuus, innostus innovaatioihin ja tarkka huomio yksityiskohtiin. Nämä ominaisuudet tuotekehityksessä ja tuotannossa ovat tehneet yrityksestä merkittävän kemikaalipukutoimittajan kaikkialla maailmassa.

Asiantuntijamme

Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Tesimax tuotteet

ESK 3 Polyran-L

Siirry

Sykan 2 – VS 5

Siirry

Sykan 4 – VS 5

Siirry

Polyran-L – VS 5

Siirry

Polyran-L – GS3/GS3M

Siirry

Sykan 2 – GS3/GS3M

Siirry

Sykan 4 – GS3/GS3M

Siirry

Silverflash – GS3/GS3M

Siirry

    Tarjouspyynnöt sekä tiedustelut