S – sitoutuminen

Tunnemme vastuumme ja teemme parhaamme sekä pidämme kunnia-asianamme tavoitteiden saavuttamista ja lupausten täyttämistä. Halumme menestyä on vahvempi kuin pelkomme epäonnistua ja jos teemme virheitä, opimme niistä. Kehitämme itseämme, osaamistamme ja toimintaympäristöämme pitkäjänteisesti ja suojelemme yhdessä toisiamme sekä maailmaa ympärillämme.

I – intohimo        

Työskentelemme intohimoisesti, iloisesti ja täydellä sydämellä. Olemme ylpeitä osaamisestamme, tuotteistamme sekä yrityksestämme ja innostamme joka päivä niin asiakkaitamme kuin toisiamme. Haluamme kehittyä, jotta olemme huomenna vielä parempia kuin tänään.

L – luottamus

Luotamme toisiimme ja siihen, että jokainen tekee oman osansa. Etsimme aktiivisesti ratkaisuja asiakkaillemme, lunastamme lupauksemme ja olemme luottamuksen arvoisia, minkä ansiosta toimintamme sekä tuotteidemme laatuun voikin aina luottaa. Luottamus kulkee käsi kädessä avoimuuden kanssa ja meillä avoimuus on ensisijaisesti ennakkoluulottomuutta. Sen myötä olemme myös valmiita muuttumaan ympäristön mukana.

T – turvallisuus     

Toimimme esimerkkinä, mikä edellyttää meiltä turvallisuuden sisäistämistä arkipäivän toiminnassamme. Kohtelemme asiakkaita niin kuin haluamme itseämme kohdeltavan ja pidämme huolta toisistamme. Tämä näkyy myös siinä, että olemme työnantajana välittävä ja perhekeskeinen toimija.

A – asiantuntijuus

Tekomme perustuvat tietoon ja osaamiseen. Olemmekin avoimia uuden oppimiselle ja jaamme tietoa ja asiantuntemusta päämiestemme kanssa kehittääksemme jatkuvasti molempien osaamista.