Sammuttimien huollosta täyden palvelun taloksi

Toiminta alkoi vuonna 1981 Esko Metsin käynnistämänä, kun Imatralla sijainneen palokalustoliikkeen omistajuus vaihtui ja palokaluston myynti keskittyi pääkaupunkiseudulle. 

Imatran Sammutinhuolto -nimisenä aloittanut yritys tarjosi aluksi nimensä mukaisesti sammutuskalustoon liittyviä huoltopalveluita, mutta varsin pian palveluvalikoima laajeni. Nykyisin asiakas saa saman katon alta palo- ja työturvallisuustuotteet, laajat huoltopalvelut ja turvallisuuskoulutukset. Monipuolisen palveluvalikoiman myötä yrityksen nimi vaihtui vuonna 2005 Teknosafeksi.

Jatkuva uudistuminen on ollut välttämätöntä, sillä palo- ja työturvallisuusala kehittyy erittäin nopeasti. Vain toimintaa kehittämällä on mahdollista tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua. 

Teknosafe kasvoi vuosien kuluessa sammutinhuoltojen tekijästä todelliseksi palo- ja työturvallisuusalan edelläkävijäksi – pitäen mielessään koko matkansa ajan, että asiakkaan turvallisuus on kaiken keskiössä.

Kaikki saman katon alta

Asiakkaiden elämää helpottaa, että Teknosafe pystyy auttamaan monenlaisissa tilanteissa ja tarjoaa ensiluokkaisesti toimivia kokonaisratkaisuja. Palvelutarjonnan laajentumisen myötä paikallisesta imatralaisesta yrityksestä onkin tullut tunnettu valtakunnallinen alan edelläkävijä. 

Keskeinen osa toimintaa on oma maahantuonti, joka hyödyttää asiakasta monin tavoin. Teknosafe valitsee maahantuotavat tuotteet ja vastaa niistä alusta loppuun. Kokonaisratkaisuissa varmistetaan tuotteiden laatu, päämiehen luotettavuus ja elinkaaren kustannustehokkuus. Asiakkaamme voi olla varma, että hankittuihin tuotteisiin saa tarvittaessa myös huollot ja käyttötuen.

Turvallista arkea

Asiakkaitamme ovat muun muassa julkiset liikelaitokset sekä erikokoiset yritykset teollisuudessa ja palvelusektorilla. Palvelemme edelleen myös yksityisasiakkaita. Tarjoamme toimintamme myötä kokonaisturvallisuutta, josta muodostuu hyvä elämä ja arki niin työssä kuin vapaalla.

Turvallisuus on olennainen osa myös perheyrityksen arkea, sillä Teknosafe on perheyritys mitä suurimmassa määrin: nykyinen toimitusjohtaja Anna Helminen ja myynnistä vastaava Elina Metsi ovat Esko Metsin tyttäriä.

Teknosafen keskeisiä arvoja ovat vastuullisuus, avoimuus, asiakaslähtöisyys ja laadukas palvelu. Meille on ensiarvoisen tärkeää pitää sekä omista asiakkaistamme että osaavasta henkilökunnastamme huolta joka päivä.