Putoamissuojauksen ja turvallisen korkealla työskentelyn eteen vuodesta 1998 töitä tehnyt Ridgegear on oman alansa innovaattori. Koko tuotevalikoima suunnitellaan ja valmistetaan omassa tehtaassa Englannissa. Tuotteissa käytettävät kuituosat kutoo samaan konserniin kuuluva Marling Leek. RidgeGearin omille sivuille pääset tästä.
Asiantuntijamme auttavat sinua
Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

RidgeGear tuotteet

Laukku RGS1

Siirry

Reppu RGS2

Siirry

Reppu RGS3

Siirry

Köysi- ja pelastusreppu RGS4

Siirry

Säilytyspussi RGS5

Siirry

Reppu RGS6

Siirry

Liitosrengas RGK12

Siirry

Ankkurihihna RGK26

Siirry

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut