Putoamissuojauksen ja turvallisen korkealla työskentelyn eteen vuodesta 1998 töitä tehnyt Ridgegear on oman alansa innovaattori. Koko tuotevalikoima suunnitellaan ja valmistetaan omassa tehtaassa Englannissa. Tuotteissa käytettävät kuituosat kutoo samaan konserniin kuuluva Marling Leek.

RidgeGear asiantuntijamme

Asiantuntijamme auttavat..
Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

RidgeGear tuotteet

Liitosköysi RGL31

Siirry

Liitosköysi RGL24

Siirry

Liitosköysi RGL19

Siirry

Liitosköysi RGL14

Siirry

Liitosköysi RGL12

Siirry

Liitosköysi jatkokappale RGL4

Siirry

Liitosköysi RGL5R

Siirry

Liitosköysi RGL5

Siirry

    Tarjouspyynnöt sekä tiedustelut