Koulutukset

Asiantuntevat ja kokeneet ammattilaisemme järjestävät säännöllisesti erilaisia turvallisuutta edistäviä koulutuksia. Niihin kuuluvat muun muassa työturvallisuuskoulutukset sekä tulityökurssit, joiden kautta hankittua tulityökorttia esimerkiksi vakuutusyhtiöt edellyttävät väliaikaisissa tulityökohteissa työskenteleviltä.

Tarjoamme lisäksi turvallisuuteen liittyviä lakisääteisiä koulutuksia ja tuotekoulutusta. Kurssimme ovatkin tehokas tapa hankkia monipuolisia turvallisuusalan valmiuksia.

Tulevat kurssit

Tulityö

Tulityökursseilla käsitellään tulitöihin liittyvät riskit ja käydään läpi tulitöiden suojeluohje. Kurssiin sisältyy myös alkusammuttamisen harjoittelua. Kurssin päätteeksi järjestetään tulityötutkinto.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Työturvallisuus

Työturvallisuuskorttikoulutus on valtakunnallinen menettelytapa, jonka tavoitteena on parantaa yhteisten työpaikkojen työturvallisuutta. Työturvallisuuskorttikäytäntö otettiin laajamittaisesti käyttöön vuoden 2003 alusta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Putoamisvaara-alueella työskentely

Turvallisuuteen liittyy olennaisena osana koulutus. Koulutus auttaa työntekijää suoriutumaan työtehtävistään turvallisemmin ja tehokkaammin sekä käyttämään suojaimia oikein ja olosuhteiden vaatimalla tavalla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ensiapu

Emergency First Response (EFR) on kansainvälinen ensiapukoulutusjärjestelmä. Lähes 40 vuoden kokemus ja kansainvälisyys takaavat koulutuksen korkean laadun.

Lisätiedot

Alkusammutus

Alkusammutus on palonalun sammuttamista käytettävissä olevin välinein. Alkusammutukseen liittyvät oleellisesti palamisen perusedellytykset, alkusammutusvälineet ja -menetelmät. AS1-koulutus toteutetaan valtakunnallisen koulutusmallin mukaisesti.

Lisätiedot