Saksalainen Sthamer on sammutusvaahtonesteiden edelläkävijä. Jo yli 80 vuoden ajan yritys on tehnyt merkittäviä panostuksia tutkimukseen ja  tuotekehitykseen ja pystyneet saattamaan markkinoille tehokkaita ja  vaatimukset täyttäviä vaahtonesteitä. Vuosikymmenten kokemus ja osaaminen takaa kattavan tuotevalikoiman. Sthamerin tuotevalikoimasta löytyy oikea tuote erilaisiin riskeihin ja jokaiseen käyttökohteeseen.
Asiantuntijamme auttavat sinua
Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Sthamer tuotteet

Training Foam-N 1% F-0 #9141

Siirry

Training Foam-U 3% F-0 #9345

Siirry

Training Foam-N 3% F-0 #9346

Siirry

STHAMEX®-AFFF 1% F-15 #4141

Siirry

STHAMEX®-AFFF 3% F-10 #4301

Siirry

STHAMEX®-AFFF 3% F-15 #4341

Siirry

STHAMEX®-AFFF 3% F-15 #4372

Siirry

STHAMEX®-AFFF 3% F-25 #4342

Siirry