Kilpitulostus ja -kaiverrus

UV-tulostamme kaikenlaiset turva- ja opastekilvet usealle materiaalille asiakkaan tarpeen mukaan. Kilpien ja kylttien teko onnistuu myös laserkaiverruksella monenlaisiin materiaaleihin, kun halutaan pysyvää jälkeä vaativiin olosuhteisiin.

UV-tulostus

UV-tulostus on ainutlaatuinen tekniikka, jossa muste kiinnitetään ja kovetetaan välittömästi matalalämpöisellä ultraviolettivalolla. Tulostusjälki on erittäin kestävä eikä se haalistu auringon UV-säteilyn johdosta. UV-printterillä voidaan tulostaa kestävää jälkeä monenlaisille materiaaleille, esim. lasi, akryyli, metalli ja puu.

Tulostamme kyltit haluamallasi kuvalla ja tekstillä. Tarjoamme myös laajan valikoiman valmiita turvakilpiä.

UV-tulostus on myös loistava tapa yksilöidä myös esimerkiksi lahjatavarat ja mainostuotteet.

Tulostamme kilpiä ja tuotteita myös pienissä erissä tai jopa yksittäiskappaleina.

Lasermerkinnät

Laserkaiverrus on menetelmä, jossa lasersäde höyrystää ohuen kerroksen pois työstettävästä materiaalista, joten merkinnät ovat todellakin pitkäikäisiä ja sopivat vaativimpiinkin käyttöolosuhteisiin. Laserilla voidaan kaivertaa tarkasti tekstiä, logoja tai kuvia monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin, esim. puuhun, akryyliin, lasiin, nahkaan ja moniin metalleihin.

Laserkaiverramme kyltit toiveidesi mukaan. Voimme myös muotoon leikata laserilla erilaisia materiaaleja moniin eri tarkoituksiin. Lasermerkintä on erinomainen menetelmä myös esimerkiksi yrityslahjojen ja brändituotteiden yksilöintiin, kun halutaan pysyvää jälkeä.

Kysy lisätietoja myynnistämme, tai tule käymään myymälässämme, niin asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään sinulle sopivimmat ratkaisut.

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut