Kilpitulostus ja -kaiverrus

Yksilölliset UV-tulostukset ja lasermerkinnät ovat helppo tapa tuoda yrityksesi tyylikkäästi esille mainostuotteissa tai vaikkapa yrityslahjoissa. UV-tulostamme kaikenlaiset turva- ja opastekilvet, sekä teemme yksilölliset tulostukset käyttötavaroihin, esim. termos- ja juomapulloihin. Kylttien teko ja käyttötavaroiden merkintä onnistuu myös laserkaiverruksella monenlaisiin materiaaleihin.

UV-tulostus

UV-tulostus on ainutlaatuinen tekniikka, jossa muste kiinnitetään ja kovetetaan välittömästi matalalämpöisellä ultraviolettivalolla. Tulostusjälki on erittäin kestävä eikä se haalistu auringon UV-säteilyn johdosta. UV-printterillä voidaan tulostaa kestävää jälkeä monenlaisille materiaaleille, esim. lasi, akryyli, metalli ja puu.

Tulostamme kyltit haluamallasi kuvalla ja tekstillä. Tarjoamme myös laajan valikoiman valmiita turvakilpiä.

UV-tulostus on myös loistava tapa yksilöidä myös esimerkiksi lahjatavarat ja mainostuotteet. Pyörötulostuksella painatukset voidaan tehdä myös sylinterin muotoisten, kahvattomien esineiden, esimerkiksi juomapullojen ja –lasien tai termospullojen ympärille.

Tulostamme kilpiä ja tuotteita myös pienissä erissä tai jopa yksittäiskappaleina.

Lasermerkinnät

Laserkaiverrus on menetelmä, jossa lasersäde höyrystää ohuen kerroksen pois työstettävästä materiaalista, joten merkinnät ovat todellakin pitkäikäisiä ja sopivat vaativimpiinkin käyttöolosuhteisiin. Laserilla voidaan kaivertaa tarkasti tekstiä, logoja tai kuvia monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin, esim. puuhun, akryyliin, lasiin, nahkaan ja moniin metalleihin.

Laserkaiverramme kyltit toiveidesi mukaan. Voimme myös muotoon leikata laserilla erilaisia materiaaleja moniin eri tarkoituksiin. Lasermerkintä on erinomainen menetelmä myös esimerkiksi yrityslahjojen ja brändituotteiden yksilöintiin, kun halutaan pysyvää jälkeä.

Kysy lisätietoja myynnistämme, tai tule käymään myymälässämme, niin asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään sinulle parhaimmat yksilöintiratkaisut.

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut