Yli viiden vuosikymmenen ajan Vetter on valmistanut ilmatäytteisiä tuotteita, kuten esim. nostotyynyjä ja suojatelttoja pelastusalan, teollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille. Tuotekehitys on aina perustunut asiakkaan tarpeiden kuunteluun ja yhteistyöhön. Näiden avulla Vetter onkin tunnettu ja arvostettu merkki kaikkialla maailmassa.
Asiantuntijamme auttavat sinua
Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Vetter tuotteet

Vetter nostotyynyreppu puristuksiin jääneiden uhrien nopeaan pelastamiseen

Nostotyynyreppu

Siirry

EIS Sähköajoneuvojen eristysjärjestelmä

Siirry

Matalapainenostotyynysarja 1/6 käyttölaitteella

Siirry

Matalapainenostotyynysarja 1/6 putkimallisella käyttölaitteella

Siirry

Matalapainenostotyynysarja 1/9 käyttölaitteella

Siirry

Matalapainenostotyynysarja 1/9 putkimallisella käyttölaitteella

Siirry

Matalapainenostotyynysarja 1/13 käyttölaitteella

Siirry

Matalapainenostotyynysarja 1/13 putkimallisella käyttölaitteella

Siirry

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut