Mukit, pullot ja muut tavaramerkinnät

Yksilölliset tavaramerkinnät, kuten UV- ja sublimaatiopainatukset sekä lasermerkinnät, ovat helppo tapa tuoda yrityksesi tyylikkäästi esille mainostuotteissa ja yrityslahjoissa. Omalla nimellä, yrityksen logolla tai muulla mieluisalla kuvalla varustettu muki, pullo tai muu käyttötavara on loistava lahjaidea myös yksityispuolella!

Laitteistomme mahdollistaa yksilölliset painatukset monenlaisiin käyttötavaroihin, esim. termos- ja juomapulloihin, kahvimukeihin, avaimenperiin tai vaikkapa palapeleihin ja hiirimattoihin; vaihtoehtoa löytyy! Käyttötavaroiden merkintä onnistuu myös laserkaiverruksella useisiin materiaaleihin. Kerro meille tarpeesi, niin etsimme juuri sinulle sopivimman ratkaisun.

Teemme tuotemerkintöjä myös pienissä erissä tai jopa yksittäiskappaleina. Kysy rohkeasti lisätietoja!

UV-tulostus

UV-tulostus on ainutlaatuinen tekniikka, jossa muste kiinnitetään ja kovetetaan välittömästi matalalämpöisellä ultraviolettivalolla. Muste ei ehdi imeytymään materiaaliin tai leviämään, joten tulostusjälki on todella tarkka. UV-tuloste on myös erittäin kestävä, eikä se haalistu auringon UV-säteilyn johdosta. UV-printterillä voidaan tulostaa kestävää jälkeä monenlaisille materiaaleille, esim. lasi, akryyli, metalli ja puu.

UV-tulostus on loistava tapa yksilöidä lahjatavarat ja mainostuotteet. Pyörötulostuksella painatukset voidaan tehdä myös sylinterin muotoisten, kahvattomien esineiden, esimerkiksi juomapullojen ja -lasien tai termospullojen ympärille.

Sublimaatiotulostus

Sublimaatiotulostuksessa värit painetaan suoraan materiaalin sisään, joten painatuksesta tulee osa tuotetta, eikä se jää tuotteen pinnalle kuten muilla menetelmillä. Painatus on täten erittäin pitkäkestoinen sekä kuumuuden- ja naarmuuntumisenkestävä. Painatus onnistuu myös kaareville pinnoille. Sublimaatiotulostus on suosittu painatustekniikka esim. mukien, hiirimattojen ja puhelinkoteloiden painamiseen (tuotteiden saatavuus voi vaihdella; kerro meille tarpeesi, niin autamme löytämään sinulle sopivimman ratkaisun).

Sublimaatiopainatus voidaan toteuttaa mm. seuraaviin tuotteisiin ja materiaaleihin:

 • kahvimukit
 • tekniset vaatteet
 • mikrokuitupyyhkeet
 • polyesteripohjaiset mainostekstiilit
 • palapelit
 • hiirimatot
 • puhelinkotelot
 • muovi (esim. muoviset henkilö- ja jäsenkortit)
 • keramiikka
 • alumiini

Lasermerkinnät

Laserkaiverrus on menetelmä, jossa lasersäde höyrystää ohuen kerroksen pois työstettävästä materiaalista, joten merkinnät ovat todellakin pitkäikäisiä ja sopivat vaativimpiinkin käyttöolosuhteisiin. Laserilla voidaan kaivertaa tarkasti tekstiä, logoja tai kuvia monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin, esim. puuhun, akryyliin, lasiin, nahkaan ja moniin metalleihin.

Lasermerkintä on erinomainen menetelmä esimerkiksi yrityslahjojen ja brändituotteiden yksilöintiin, kun halutaan pysyvää jälkeä. Voimme myös muotoonleikata laserilla erilaisia materiaaleja moniin eri tarkoituksiin.

Alta löydät muutamia esimerkkejä tavaramerkinnöistä.

Kysy lisätietoja myynnistämme tai tule käymään myymälässämme, niin asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään sinulle parhaimmat yksilöintiratkaisut.

Katso myös vaatemerkintäpalvelumme!

  Tarjouspyynnöt ja tiedustelut