Kestävä. Vesitiivis. Elinikäisellä takuulla. Kanadalainen NANUK valmistaa vertaansa vailla olevia kovakuorisia suojalaukkuja useassa eri koossa, värissä ja kokoonpanossa. NANUK-suojalaukuissa ylivoimainen kestävyys kohtaa tyylikkään muotoilun, ja ne on suunniteltu kestämään pienimmät putoamiset, suurimmat iskut ja kaikki siltä väliltä. Kun omaisuutesi täytyy päästä perille yhtenä kappaleena, sen on mentävä NANUKiin. NANUKin omille sivuille pääset tästä.

NANUK asiantuntijamme

Asiantuntijamme auttavat sinua
Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

NANUK tuotteet

Pieni musta kovakuorinen suojalaukku NANUK Nano 310

Nano 310

Siirry

Nano 310 First aid

Siirry

Nano 320

Siirry
Punainen, pieni suojalaukku NANUK Nano 320 First Aid valkoisella ensiapuristillä

Nano 320 First Aid

Siirry
Pieni musta kovakuorinen suojalaukku NANUK Nano 320

Nano 330

Siirry
Pieni, kovakuorinen suojalaukku NANUK Nano 330 First Aid ensiapukäyttöön, väri punainen valkoisella ensiapuristillä

Nano 330 First Aid

Siirry
NANUK 903 kovakuorinen suojalaukku

903

Siirry
Kovakuorinen suojalaukku NANUK 904

904

Siirry

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut