Vallfirest on espanjalainen vuonna 2007 perustettu yritys, joka on erikoistunut metsäpalotuotteiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistamiseen. Olipa kyse metsäpalojen käsityökaluista, pumpuista, pelastajan varusteista tai vaikka raskaasta ilmasta käsin tapahtuvasta metsäpalojen sammuttamisesta, ratkaisu löytyy Vallfirest-valikoimasta.
Asiantuntijamme auttavat sinua
Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Ville Suhonen

Myyntipäällikkö

Toimin pelastuskalustotuotteiden ja putoamissuojainten asiantuntijana ja myyjänä. Vastaan Lukas- ja Vetter-pelastuskaluston ja Tesimax-kemikaalisuojapukujen huollosta ja putoamissuojaintarkastuksista. Toimin myös paineilmalaitteiden huoltajana. Voit tavata minut toimipisteessämme tai reissunpäällä jossain päin Suomea.

Vallfirest tuotteet

Heliskid

Siirry

Pumppumoduuli keskipakopumpulla

Siirry

Paloverho

Siirry

Pumppumoduuli kalvopumpulla

Siirry

Pumppumoduuli mäntäpumpulla

Siirry

Vesiseinä

Siirry

Dronster

Siirry

Itsesuojauspakkaus

Siirry

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut