Steitz Secura

Järkevästi suunniteltu turvajalkineiden ykkönen
Tuotteisiin

Euroopan johtava turvajalkinevalmistaja Steitz Secura tarjoaa jalkinevalikoiman, jossa on huomioitu käyttäjän turvallisuus ja terveys parhailla mahdollisilla tavoilla. Tämä on saatu aikaan 150 vuoden kokemuksella ja jatkuvalla tuotekehityksellä, joka on johtanut merkittäviin innovaatioihin turvakenkien valmistamisessa.

Steitz Secura -tuotteet

  Turvajalkine VD PRO 1100 VF

  Siirry

  Turvajalkine VX PRO 7200 SF

  Siirry

  Turvajalkine VX 7550 PERBUNAN S3

  Siirry

  Turvajalkine SK 50 ESD

  Siirry

  Turvajalkine SK 40 ESD

  Siirry

  Turvajalkine VX 7500 PERBUNAN S3

  Siirry

  Turvajalkine SK 70 ESD

  Siirry

  Turvajalkine SK 60 ESD

  Siirry

Parasta käyttömukavuutta

Steitz Secura -turvajalkineet ovat käyttömukavuudeltaan verrattomat muihin markkinoilla tarjolla oleviin turvajalkineisiin verrattuna. Niiden ominaisuudet tekevät työskentelystä miellyttävää, minkä lisäksi huolellisesti suunnitellut ergonomiset ratkaisut auttavat käyttäjää välttymään erilaisilta työstä johtuvilta vaivoilta.

Laajasti arvostettu turvajalkine — ja hyvästä syystä

Saksassa valmistetut Steitz Secura -turvajalkineet ovat erinomainen ratkaisu etenkin erilaisten teollisuudenalojen työntekijöille. Ne palvelevat kaikkia heitä, jotka tarvitsevat päivittäisissä askareissaan luotettavan turvajalkineen, jossa ei ole tingitty missään määrin toimivuudesta, mukavuudesta ja muotoilusta.

Oletko kiinnostunut toimimaan jälleenmyyjänä?

Teknosafe on Steitz Secura -tuotteiden maahantuoja ja etsimme kumppaneiksemme jälleenmyyjiä, jotka haluavat tarjota omille asiakkailleen markkinoiden parhaita turvajalkineita. Steitz Secura -turvajalkineet ovat todistaneet laadukkuutensa ja käyttömukavuutensa vuosien kuluessa ja kovassa käytössä. Ne ovat turvajalkineita, joihin voi luottaa ja siksi niitä on ilo myydä omille asiakkaille.

  Tarjouspyynnöt ja tiedustelut


  Steitz Secura asiantuntijat

  Anna Helminen

  Toimitusjohtaja

  Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

  Elina Metsi

  Myyntipäällikkö

  Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.