Yhteystiedot

Me autamme sinua ammattitaitoisesti ja osaavasti kaikissa palo- ja työturvallisuusalaan liittyvissä asioissa. Ottamalla yhteyttä meihin otat ensimmäisen askeleen turvallisuutesi parantamisessa.

Teknosafe Oy

Tiedonkatu 4, 55420 Imatra Puh. 05 680 7700 info@teknosafe.fi Palvelemme maanantaista perjantaihin kello 7.30 – 16.30

Yhteyshenkilöt

Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa tilanteissa, ota rohkeasti yhteyttä!
Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Esko Metsi

Hallituksen puheenjohtaja

Yrityksen perustamisen ja pitkän kokemuksen jälkeen olen jo siirtynyt osin jäähdyttelemään. Liikun kuitenkin edelleen mielelläni esim. messuilla.

Jani Hyvärinen

Myynti

Palvelen teitä ensisijaisesti myymälässämme. Minulla on pitkä kokemus työvaatteista ja -suojaimista ja kartoitan erityisesti yritysasiakkaiden tarpeet sekä etsin ja löydän niihin ratkaisut.

Soile Jaskari

Myynti

Huolehdin huoltopalveluidemme laskutuksesta, laiterekisteristä ja pöytäkirjoista. Hoidan myös myyntiä ja asiakaspalvelua. Erikoisosaamisenani on yksilöllisten korvatulppien valosten otto ja suojainten valinta.

Janne Luoma

Huoltoasentaja

Huolehdin alkusammutuskaluston sekä ajoneuvojen sammutusjärjestelmien huollosta erityisesti teollisuuskohteissa.

Sami Metsämuuronen

Huoltoasentaja, tiiminvetäjä

Huollan alkusammutus- ja palokalustoa sekä toimipisteessämme että asiakaskohteissa. Huolehdin lisäksi kaikkien huoltotöidemme aikataulutuksesta.

Petri Nupponen

Huoltoasentaja

Huollan alkusammutus- ja palokalustoa sekä kaasumittareita sekä toimipisteessämme että asiakaskohteissa.

Mari Salmi

Myyntipäällikkö

Liikun kaikenlaisessa teollisuudessa ja pelastuslaitoksilla ympäri Suomen ja autan mielelläni sinua niin palo- ja pelastuskalustoon kuin työturvallisuustuotteisiinkin liittyvissä asioissa.

Seppo Santala

Huoltoasentaja

Olen alkusammutuskalustohuollon ja paineastioiden asiantuntija. Yli 30-vuotisella kokemuksella hoidan myös mm. sammutin- ja kilpikartoitukset sekä asennukset.

Toni Soikkeli

Huoltoasentaja

Huollan alkusammutus- ja palokalustoa sekä toimipisteessämme että asiakaskohteissa.

Ville Suhonen

Myyntipäällikkö

Toimin pelastuskalustotuotteiden ja putoamissuojainten asiantuntijana ja myyjänä. Vastaan Lukas- ja Vetter-pelastuskaluston ja Tesimax-kemikaalisuojapukujen huollosta ja putoamissuojaintarkastuksista. Toimin myös paineilmalaitteiden huoltajana. Voit tavata minut toimipisteessämme tai reissunpäällä jossain päin Suomea.

Tanja Suikkanen

Markkinointi, painomateriaalit, myynti

Toimin toimipisteessämme monipuolisesti markkinointi- ja painomateriaalien valmistuksesta aina tuotemyyntiin. Autan mielelläni, jos tarvitset esimerkiksi erikoisemman kilven tai vaatepainatuksen.

Suvi Tuomisto

Myymälä ja varasto

Tapaat minut myymälässämme. Huolehdin myös varastomme tavaraliikenteestä.

    Ota yhteyttä