HNE Technologie AG on saksalainen, Augsburgissa sijaitseva yritys, joka valmistaa ammattikäyttöön tarkoitettuja suuritehoisia laitteita palonsammutukseen ja siviilipuolustukseen. Tuotteet on tarkoitettu erityisesti palokunnan, poliisin ja erikoisjoukkojen käyttöön.
Asiantuntijamme auttavat sinua
Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Ville Suhonen

Myyntipäällikkö

Toimin pelastuskalustotuotteiden ja putoamissuojainten asiantuntijana ja myyjänä. Vastaan Lukas- ja Vetter-pelastuskaluston ja Tesimax-kemikaalisuojapukujen huollosta ja putoamissuojaintarkastuksista. Toimin myös paineilmalaitteiden huoltajana. Voit tavata minut toimipisteessämme tai reissunpäällä jossain päin Suomea.

HNE tuotteet

Reppusammutin Vario Carbon

Siirry

Reppusammutin Vario 9 Steel

Siirry

Reppusammutin HiGUARD

Siirry

HiCAFS 25

Siirry

AviationCAFS 50

Siirry

HiPRESS 50

Siirry

Vario 75 Mobile

Siirry

Barracuda CAFS-järjestelmä

Siirry