Brändit

Teknosafe on oikea kumppani turvallisuuden parantamiseen. Valikoimissamme olevat tuotteet tulevat alan parhailta ja tunnetuimmilta valmistajilta ja ne ovat käytössä luotettaviksi ja toimintavarmoiksi todettuja. Sellaisia, jotka sopivat täydellisesti tarkoitukseensa ja joihin voi luottaa kaikissa tilanteissa.

Käänny puoleemme, kun haluat varmuuden siitä, että kaikki toimii niin kuin pitääkin. Siitä syntyy turvallisuus – ja turvallisuudentunne.

GFG

GfG on maailman johtava kaasumittareiden kehittäjä ja valmistaja. Toiminnan pohjana yli 50 vuoden ajan on ollut vahva tuotekehitys sekä laadukkaiden, käyttäjäystävällisten ja luotettavien kaasumittareiden valmistus.      

GFG tuotteisiin

FireDos

Saksalainen FireDos on vaahdonsekoittajien ja kiinteästi asennettaviin vesi- ja vaahtotykkien osaaja. Yli 20 vuoden aikana tehdyt satsaukset ja tuotekehityksen kautta löydetyt innovatiiviset ratkaisut lisäävät asiakkaiden ja asiakaskohteiden turvallisuutta. Tekninen suorituskyky on toiminnan kulmakivi. Luotettavuudesta esimerkkinä kaikkialla maailmassa käytössä olevat jo yli 13.000 vaahdonsekoittajaa.

Firedos tuotteisiin

HNE

HNE Technologie AG on saksalainen, Augsburgissa sijaitseva yritys, joka valmistaa ammattikäyttöön tarkoitettuja suuritehoisia laitteita palonsammutukseen ja siviilipuolustukseen. Tuotteet on tarkoitettu erityisesti palokunnan, poliisin ja erikoisjoukkojen käyttöön.

HNE tuotteisiin

Jutec

Jutec on johtava kuumansuojatuotteiden valmistaja. Näissä tuotteissa myös mahdottomilta tuntuvat kuumat ympäristöt saadaan turvallisiksi. Käytettävät materiaalit esim. kuuman suojavaatteissa ovat pitkän, yli 30-vuotisen tuotekehityksen tulos. Henkilöturvallisuuden lisääminen, asiakasvaatimusten täyttäminen ja uusien standardin mukaisten ratkaisujen kehittäminen ovat edelleen yrityksen päätavoite.

Jutec tuotteisiin

Lukas

Saksalainen Lukas on toiminut hydraulituotteiden pioneerinä jo 1940-luvulta lähtien. Teollisuuden hydraaulituotteiden valikoimaa laajennettiin 1955 raideliikenteen pelastus- ja raiteillepalauttamisvälineillä. Lukas toi ensimmäisenä maailmassa markkinoille pelastustehtäviin soveltuvat hydraulityökalut vuonna 1972. Nykyisin yritys toimii edelleen näiden kolmen tuoteryhmän parissa ja on edustettu kaikkialla maailmassa.

Lukas tuotteisiin

Malina Safety

Malina Safety on laadukkaiden Clean Air -hengityssuojainten valmistaja. Pitkäaikainen kokemus ja perheyrityksen sitkeys tuotekehityksessä ovat tehneet yrityksestä maailmanjohtavan hengityssuojainvalmistajan.

Malina Safety tuotteisiin

RidgeGear

Putoamissuojauksen ja turvallisen korkealla työskentelyn eteen vuodesta 1998 töitä tehnyt Ridgegear on oman alansa innovaattori. Koko tuotevalikoima suunnitellaan ja valmistetaan omassa tehtaassa Englannissa. Tuotteissa käytettävät kuituosat kutoo samaan konserniin kuuluva Marling Leek.

RidgeGear tuotteisiin

Rotarex

Rotarex on vuonna 1922 perustettu yritys. Se on erikoistunut korkealaatuisten erilaisten sammutusjärjestelmien ja niiden komponenttien valmistamiseen. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Luxemburgissa.

Rotarex tuotteisiin

Steitz Secura

Steitz Secura on saksalainen, Euroopan johtava turvajalkinevalmistaja. Se on toiminut markkinoilla jo yli 150 vuotta. Tänä aikana tuotekehitys on ollut tärkeässä osassa toimintaa tähdäten jalkineiden toimivuuteen, mukavuuteen ja muotoiluun. Valikoima on täynnä käyttäjän terveyttä ja turvallisuutta edistäviä innovaatioita. Ergonomiaa parantavat yksityiskohdat hyödyttävät kaikkia käyttäjiä kaikilla toimialoilla.

Steitz tuotteisiin

Sthamer

Saksalainen Sthamer on sammutusvaahtonesteiden edelläkävijä. Jo yli 80 vuoden ajan yritys on tehnyt merkittäviä panostuksia tutkimukseen ja  tuotekehitykseen ja pystyneet saattamaan markkinoille tehokkaita ja  vaatimukset täyttäviä vaahtonesteitä. Vuosikymmenten kokemus ja osaaminen takaa kattavan tuotevalikoiman. Sthamerin tuotevalikoimasta löytyy oikea tuote erilaisiin riskeihin ja jokaiseen käyttökohteeseen.

Sthamer tuotteisiin

Tesimax

Kemikaalisuojapukuvalmistaja Tesimaxin vahvuus aina vuoden 1979 perustamisesta lähtien on ollut uteliaisuus, innostus innovaatioihin ja tarkka huomio yksityiskohtiin. Nämä ominaisuudet tuotekehityksessä ja tuotannossa ovat tehneet yrityksestä merkittävän kemikaalipukutoimittajan kaikkialla maailmassa.

Tesimax tuotteisiin

Vallfirest

Vallfirest on espanjalainen vuonna 2007 perustettu yritys, joka on erikoistunut metsäpalotuotteiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistamiseen. Olipa kyse metsäpalojen käsityökaluista, pumpuista, pelastajan varusteista tai vaikka raskaasta ilmasta käsin tapahtuvasta metsäpalojen sammuttamisesta, ratkaisu löytyy Vallfirest-valikoimasta.

Vallfirest tuotteisiin

Vetter

Yli viiden vuosikymmenen ajan Vetter on valmistanut ilmatäytteisiä tuotteita, kuten esim. nostotyynyjä ja suojatelttoja pelastusalan, teollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille. Tuotekehitys on aina perustunut asiakkaan tarpeiden kuunteluun ja yhteistyöhön. Näiden avulla Vetter onkin tunnettu ja arvostettu merkki kaikkialla maailmassa.

Vetter tuotteisiin

Walker

Walker Filtration on suodatuksen huippuosaaja ja tunnustettu suodatustekniikan johtaja. Vuonna 1983 perustettu Walker Filtrationin sitoutuminen poikkeukselliseen ja innovatiiviseen suunnitteluun sekä todistettu kokemus tekniikan huippuosaamisesta on antanut mahdollisuuden tarjota asiakkaille ratkaisuja paineilman ja kaasun suodatus- ja kuivausmenetelmien eturintamassa yli 35 vuoden ajan.

Walker tuotteisiin