Vaatemerkinnät

Yksilölliset painatukset ja brodeeraukset ovat helppo tapa tuoda yrityksesi tyylikkäästi esille työvaatteissa, tekstiilimainostuotteissa tai vaikkapa yrityslahjoissa.

Meiltä löydät huippumerkkien (Helly Hansen WorkWear, Fristads, Blåkläder) laadukkaat työvaatteet, ja samalla voit tilata niihin painatuksen tai brodeerauksen toiveidesi mukaan. Lisäksi valikoimaamme kuuluu mm. monipuolinen Craftin yritys- ja vapaa-ajan mallisto, josta löydät laadukkaat vaatteet niin työhön kuin vapaa-aikaan. Erillinen seura- ja tiimivaatemallisto (mm. huppareita, T-paitoja, softshell -takkeja ja päähineitä) soveltuu mainiosti seura- ja harrastetoimintaan tai tiimivaatteiksi.

Ota yhteyttä myyntiimme tai piipahda myymäläämme, niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopivimmat yksilöintiratkaisut.

Painatukset

Lämpösiirtopainatus on kestävä, haalistumaton ja kustannustehokas painatustapa vaatteiden yksilöintiin. Lämpösiirtopainatuksella voidaan lisätä esim. yrityksen logo tai tekstiä vaatteisiin. Venyvyytensä ansiosta painatustapa sopii hyvin monenlaisille tekstiileille, myös esimerkiksi urheiluvaatteisiin. Laitteistomme mahdollistaa hyvin monipuoliset painatukset tekstiileihin, ja valikoimaamme kuuluvat mm. heijastavat turvamateriaali- ja kiiltopainatukset.

Painatukset saatavana esim. heijastavalla materiaalilla tai yksi- tai monivärisenä

Brodeeraukset

Brodeeraus on erittäin kestävä ja tyylikäs tapa yksilöidä vaatteet, asusteet ja kodin tekstiilit. Se kestää todella hyvin valoa, kulutusta ja pesua, ja onnistuu useimmille tekstiileille. Teemme brodeeraukset sekä suoraan tekstiiliin että irtomerkkeinä toiveidesi mukaan (suorabrodeerausta ei kuitenkaan suositella vedenpitäviin tekstiileihin).

Kysy lisätietoja myynnistämme, tai tule käymään myymälässämme, niin asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään sinulle parhaimmat yksilöintiratkaisut.

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut