WatchGas aloitti toimintansa vuonna 2018 Alankomaissa ja on sittemmin kasvanut nopeasti maailmanlaajuiseksi kaasumittarivalmistajaksi. Heidän missionaan on valmistaa markkinoiden parhaat kaasunilmaisimet, jakaa asiantuntemustaan alasta ja asettaa asiakas aina toimintansa ytimeen. Löydät valikoimasta niin monikaasumittarit kuin yhden kaasun mittarit, sekä huollettavat ja huoltovapaat mallit. WatchGasin omille sivuille pääset tästä.

WatchGas asiantuntijamme

Asiantuntijamme auttavat sinua
Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

WatchGas tuotteet

Huoltovapaa yhden kaasun mittari WatchGas SST1

SST1 | Huoltovapaa

Siirry

UNI ST

Siirry

UNI DP | rajoitettu elinikä

Siirry

PDM+

Siirry

PDM | rajoitettu elinikä

Siirry

Latausteline QGM

Siirry

Latausteline QGM | 5-paikkainen

Siirry

PDM Mono -testiasema

Siirry

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut