Saksalainen Lukas on toiminut hydraulituotteiden pioneerinä jo 1940-luvulta lähtien. Teollisuuden hydraaulituotteiden valikoimaa laajennettiin 1955 raideliikenteen pelastus- ja raiteillepalauttamisvälineillä. Lukas toi ensimmäisenä maailmassa markkinoille pelastustehtäviin soveltuvat hydraulityökalut vuonna 1972. Nykyisin yritys toimii edelleen näiden kolmen tuoteryhmän parissa ja on edustettu kaikkialla maailmassa.

Lukas asiantuntijamme

Asiantuntijamme auttavat sinua..
Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Lukas tuotteet

R 422 E2

Siirry

Ketjusarja KSV13

Siirry

S 788 eWXT

Siirry

SP 555 eWXT

Siirry

R 521 eWXT

Siirry

P 630 OG – Liikuteltava | Polttomoottori

Siirry

P 630 SG – Liikuteltava | Polttomoottori

Siirry

P 630 OE – Liikuteltava | Akkukäyttöinen

Siirry

    Tarjouspyynnöt sekä tiedustelut