Saksalainen Lukas on toiminut hydraulituotteiden pioneerinä jo 1940-luvulta lähtien. Teollisuuden hydraaulituotteiden valikoimaa laajennettiin 1955 raideliikenteen pelastus- ja raiteillepalauttamisvälineillä. Lukas toi ensimmäisenä maailmassa markkinoille pelastustehtäviin soveltuvat hydraulityökalut vuonna 1972. Nykyisin yritys toimii edelleen näiden kolmen tuoteryhmän parissa ja on edustettu kaikkialla maailmassa. Lukas Rescuen omille sivuille pääset tästä.
Asiantuntijamme auttavat sinua
Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Ville Suhonen

Myyntipäällikkö

Toimin pelastuskalustotuotteiden ja putoamissuojainten asiantuntijana ja myyjänä. Vastaan Lukas- ja Vetter-pelastuskaluston ja Tesimax-kemikaalisuojapukujen huollosta ja putoamissuojaintarkastuksista. Toimin myös paineilmalaitteiden huoltajana. Voit tavata minut toimipisteessämme tai reissunpäällä jossain päin Suomea.

Mari Salmi

Myyntipäällikkö

Liikun kaikenlaisessa teollisuudessa ja pelastuslaitoksilla ympäri Suomen ja autan mielelläni sinua niin palo- ja pelastuskalustoon kuin työturvallisuustuotteisiinkin liittyvissä asioissa.

Lukas tuotteet

Teleskooppiset tunkit (3-vaihe)

Siirry

Teleskooppiset tunkit (2-vaihe)

Siirry

Teleskooppinen tunkki HP 130 / 115 R (1-vaihe)

Siirry

Kallistustunkki

Siirry

Nostoadapterit

Siirry

Sisäiset tunkit

Siirry

Akselintyönnin

Siirry

DUO-Sivuttaissiirtolaite

Siirry

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut