Vuonna 1989 perustettu NightSearcher on brittiläinen yritys, jonka missiona on suunnitella ja valmistaa markkinoiden parhaat kannettavat, ladattavat valaisimet. Viimeisimmän litiumioniakku- ja LED-valotekniikan hyödyntäminen mahdollistaa maksimaalisen valotehon sekä käyttöajan ilman akun vaihtoa. NightSearcherin valaisimista löytyy oikea vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen ja käyttöympäristöön. Valaisimien lisäksi NightSearcher valmistaa luotettavat ja kannettavat akkukäyttöiset generaattorit ja virtalähteet, joilla tuot virran sinne, missä sitä eniten tarvitaan.
Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Ville Suhonen

Myyntipäällikkö

Toimin pelastuskalustotuotteiden ja putoamissuojainten asiantuntijana ja myyjänä. Vastaan Lukas- ja Vetter-pelastuskaluston ja Tesimax-kemikaalisuojapukujen huollosta ja putoamissuojaintarkastuksista. Toimin myös paineilmalaitteiden huoltajana. Voit tavata minut toimipisteessämme tai reissunpäällä jossain päin Suomea.

NightSearcher tuotteet

NightSearcher GenZero akkukäyttöinen virtalähde / generaattori 1800 W

GenZero 1800 W

Siirry
Akkukäyttöinen virtalähde NightSearcher GenZero 800 W

GenZero 800 W

Siirry
NightSearcher GenZero-sarjan akkukäyttöinen generaattori 500 W erityisesti kodin ja vapaa-ajan käyttöön.

GenZero 500 W

Siirry
Tower Pro työvalo 5K + 7K

Tower Pro

Siirry
Solaris Pro -haku- ja työvalo

Solaris Pro

Siirry
työmaavalaisin Galaxy Pro

Galaxy Pro 6K

Siirry
Ladattava HawkStar hakuvalo vaativaan ammattikäyttöön niin pelastustoimelle kuin teollisuuteen.

HawkStar

Siirry

Kanga Star

Siirry

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut