Parempi huominen paremmilla turvallisuusalan ratkaisuilla

Teknosafe on paloturvallisuuden, työturvallisuuden ja turvallisuusalan tuotteiden ja koulutusten ammattilainen, joka ymmärtää hyvin tuotteille ja palveluille asetetut vaatimukset. Erittäin laajan tuotevalikoimamme, ammattitaitoisen toimintamme ja asiakkaamme tarpeet huolellisesti huomioivan palvelumme ansiosta pystymme tarjoamaan aina turvallisuutta parhailla mahdollisilla tavoilla edistäviä, kokonaisvaltaisia ratkaisuja. 

Luotettavat palokaluston, alkusammutuskaluston ja työturvallisuuden tuotteet tulevat valikoimiimme alan johtavilta toimittajilta. Ne täyttävät tehtävänsä ensiluokkaisesti ja ovat tarkasti viranomaisvaatimusten mukaisia. 

Kaiken toimintamme keskiössä on turvallisempi huominen. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja haluamme palvella heitä mahdollisimman hyvin sekä tarjota heidän turvallisuustarpeidensa täyttämiseksi enemmän kuin tarpeeksi – oli kyse sitten tuotteista, palveluista tai koulutuksista.

Pitkä kokemus sekä halu löytää oikeat ratkaisut

Elämä voi tuoda joskus eteen ikäviä yllätyksiä, mutta moniin erilaisiin turvallisuusuhkiin voi kuitenkin varautua. Teknosafe perustettiinkin vuonna 1981 tämä mielessä pitäen, turvaamaan jokaisen työpäivää, vapaa-aikaa ja kotia.

Ennakoiva, kattava ja perinpohjaisen asiantunteva osaaminen sekä parhaat alan tuotteet ja välineet auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme niin, että uhkaavia tilanteita voidaan ehkäistä jo ennen kuin ne johtavat onnettomuuksiin.

Jatkuva toimintamme kehittäminen vastuullisesti ja kestävästi varmistaa sen, että pysymme jatkossakin alan suunnannäyttäjänä. Näin pystymme tarjoamaan sitä mikä on tärkeää meille kaikille: turvallisemman arjen.