Walker Filtration on suodatuksen huippuosaaja ja tunnustettu suodatustekniikan johtaja. Vuonna 1983 perustettu Walker Filtrationin sitoutuminen poikkeukselliseen ja innovatiiviseen suunnitteluun sekä todistettu kokemus tekniikan huippuosaamisesta on antanut mahdollisuuden tarjota asiakkaille ratkaisuja paineilman ja kaasun suodatus- ja kuivausmenetelmien eturintamassa yli 35 vuoden ajan. Walker Filtrationin omille sivuille pääset tästä.
Asiantuntijamme auttavat sinua
Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Walker tuotteet

Paineilman lämmittimet

Siirry

Paineilman suodatus-lämmitinyhdistelmät

Siirry

Paineilman suodatusyksiköt | seinäkiinnitteiset

Siirry

Paineilman suodatusyksiköt | jalustalla

Siirry

Paineilman suodatus-lämmitinyksiköt | seinäkiinnitteiset

Siirry

Paineilman suodatus-lämmitinyksiköt | jalustalla

Siirry

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut