Sammuttimet

Ympäristövastuulliset Optima-sammuttimet kaikkiin tarpeisiin

Ympäristöystävälliset sammuttimet – tehosta tinkimättä!

PFAS-yhdisteiden (per- ja polyfluorattujen alkyyliyhdisteiden) käyttöä on rajoitettu EU:ssa jo yli vuosikymmenen ajan. PFAS-yhdisteet ovat pysyviä, ns. ikuisuuskemikaaleja, joiden on havaittu saastuttavan pinta- ja pohjavettä sekä maaperää. Jos päästöt jatkuvat, nämä yhdisteet jatkavat kertymistä ympäristöön, juomaveteen ja ravintoon. Euroopan kemikaalivirasto (ECHA) ehdottaa nyt PFAS-yhdisteitä sisältävien sammutusvaahtojen markkinoille saattamisen ja käytön kieltämistä.

Me Teknosafella välitämme ympäristöstä ja tahdomme tehdä oman osamme terveen maapallon hyväksi. Löydät valikoimastamme nyt uudet, ympäristöystävälliset Optima-sammuttimet, jotka eivät sisällä lainkaan ympäristölle haitallisia fluoritensidejä! Optima-sarjamme tarjoaa sopivan sammuttimen kaikkiin tarpeisiin niin kotiin, työpaikalle kuin mökille.

Paineellinen jauhesammutin on kiinteistöissä eniten käytetty sammutin. Jauhe onkin erittäin tehokas ja monipuolinen sammute, ja nyt saatavana on myös täysin ympäristöystävällinen malli regeneroidulla jauheella. Sammutusjauheelle on myönnetty ensimmäisenä maailmassa Milieukeur-ympäristömerkintä!

Vaahtosammutin soveltuu hyvin kiinteistön yleissammuttimeksi. Valikoimastamme löydät sekä fluorivapaan vaahtosammuttimen että litium-ioniakkujen sammuttamiseen soveltuvan fluorivapaan akkupalosammuttimen! Huomioithan kuitenkin, että akkupaloja sammuttaessa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta. Li-ion -akuista vapautuu palamisen aikana erittäin haitallisia kaasuja ja höyryjä, jotka voivat aiheuttaa vakavia terveyshaittoja. Lisäksi palamisen aikana voi esiintyä arvaamattomia ilmiöitä, kuten kipinöintiä, palavia heitteitä sekä räjähdysreaktioita.

JAUHESAMMUTIN 6 KG,
regeneroitu jauhe
Siirry tuotteeseen tästä
Lataa datalehti tästä
Lataa tarkastus- ja huolto-ohje tästä
PFAS-vapaa, fluorivapaa vaahtosammutin, nestesammutin
VAAHTOSAMMUTIN 6 L,
100% fluorivapaa
Siirry tuotteeseen tästä
Lataa datalehti tästä
Lataa tarkastus- ja huolto-ohje tästä
PFAS-vapaa, fluorivapaa akkupalosammutin, vaahtosammutin, nestesammutin
AKKUPALOSAMMUTIN 6L,
100% fluorivapaa
Siirry tuotteeseen tästä
Lataa datalehti tästä
Lataa tarkastus- ja huolto-ohje tästä

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut