NANUK-suojalaukut terveydenhoitoon

TERVEYDENHOITO

NANUK suojaa terveydenhoitovälineitäsi hinnalla millä hyvänsä.
NANUK-tuotteisiin

NANUK tarjoaa pettämättömän suojan


Maailman parhaimpien suojalaukkujen valmistajana tunnettu NANUK suojaa henkiä pelastavia välineitäsi, jotta käyttäjäsi voivat luottaa niiden toimivuuteen tarpeen tullen.

”Do or die” -suojausta

NANUKin rikkoutumattomat suojalaukut suojaavat herkkiä ja hienostuneita välineitä toistuvilta iskuilta, pudotuksilta ja töyssyiltä, joita hätätilanteissa tulee vastaan.

Iskunkestävä

NANUK-suojalaukut on valmistettu iskunkestävästä NK-7-hartsista, joka on sertifioitu kestämään äärimmäisiä iskuja ja jatkuvaa tärinää. Jokainen suojalaukku on rakennettu kestämään ambulanssiajelut, putoamiset ja kovat iskut, jotta sen arvokas sisältö toimii virheettömästi silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Pysyy suljettuna

Patentoidut PowerClaw™-salvat puristavat jokaisen suojalaukun tiukasti kiinni, jotta ne myös pysyvät suljettuina, tulipa vastaan mitä tahansa.

Hoida jokainen kriisi itsevarmuudella

Nopeampi vasteaika

Jousikuormitetut ja yhdellä kädellä sisään vedettävät kahvat helpottavat välineistösi saapumista tapahtumapaikalle. Patentoitu PowerClaw-lukitusjärjestelmämme mahdollistaa helpon avaamisen ja sulkemisen, mikä lyhentää vasteaikaa.

Kevyt kuljettaa

NANUKin terveydenhoitovälineitä suojaavat suojalaukut ovat kevyitä käytössä ja rullaavat vaivattomasti polyuretaanipyörillä myös vaikeassa maastossa.

Inhimillistä kosketusta jokaisessa kosketuspisteessä

Jokainen NANUK-suojalaukkujen ominaisuus on harkiten suunniteltu parantamaan tuotteen käyttöä useiden eri käsittelijöiden käsissä; olipa kyseessä etulinjassa toimiva ensihoitohenkilöstö, kierroksia tekevä lääkäri tai hoidettava potilas.

Kuljetusmukavuutta

Pyöristetyt kulmat ja pehmustetut kahvat tekevät suojalaukun kuljettamisesta miellyttävää.

Ergonomiset ominaisuudet

Ergonomiset PowerClaw-sulkumekanismit eivät tartu rystysiin. Avoinna pysyvät kannen saranat tarjoavat helpon pääsyn suojalaukun sisälle sormia puristamatta, joten ammattilaiset voivat keskittyä käsillä olevaan tehtävään.

Puhdista, desinfioi, noudata vaatimuksia, toista.

Sairaalatasoista suojausta, jota terveydenhoitovälineesi tarvitsevat vastatakseen tiukkojen säädösten vaatimuksiin ja kestääkseen toistuvan desinfioinnin.

Tiukasti testattu

NANUK-suojalaukut ovat kemikaalinkestäviä, RoHS-sertifioituja, niissä on IPX7-luokiteltu vesitiivis tiiviste, IP6X-pölytiivis suojaus, ja ne on testattu tiukasti lääkinnällisissä olosuhteissa tehokkaimpia desinfiointiaineita käyttäen. Tämä tarkoittaa, että nesteet ja roskat jäävät ulkopuolelle, ja suojalaukun sisältö pysyy steriilinä.

Lähtövalmiina hätätilanteessa

Muuta kosteat varastohuoneet ja -hallit katastrofinkestäviksi säilyttämällä tärkeät tarvikkeet hermeettisesti suljetuissa suojalaukuissa, jotka ovat rikkoutumattomia, läpäisemättömiä, ja lisäksi vielä pinottavia!

Turvallinen pinoaminen

Integroitu lukittumisominaisuus mahdollistaa suojalaukkujen turvallisen pinoamisen, mikä säästää tilaa ja tekee kuljettamisesta turvallisempaa.

Tuotteiden pidennetty elinikä

NANUKin elinikäinen takuu pidentää entisestään terveydenhoitovälineiden käyttöikää, jotta käyttäjäsi ovat paremmin valmistautuneita vuosiksi eteenpäin.

Erotu laadulla

Vakavasti otettavan suojauksen ei tarvitse olla tylsää. Älykkäät ja tyylikkäät suojalaukut varmistavat, että terveydenhoitovälineesi näyttävät yhtä hyviltä kuin ne toimivat. Teet siis aina vaikutuksen, olitpa sitten sairaalan hallintohenkilöiden, osastohenkilöstön, lääkäreiden, sairaanhoitajien tai muiden päätöksentekijöiden edessä.

Värit ja logot

Suojalaukut ovat saatavilla monessa eri värissä huomio-oranssista hopeanharmaaseen. Tai nosta brändisi esiin omalla, kustomoidulla sävyllä. Voimme myös painaa logosi tai muuta grafiikkaa suojalaukkuihin, jotta jäät varmasti mieleen.

Suojalaukku kaikelle ja kaikki osat paikallaan

Säilytä turvallisesti kaikki pienet komponentit ja tarvikkeet kustomoitavilla vaahtomuovisisuksilla, jotka on suunniteltu herkkiä, erikoisen muotoisia ja suunnittelultaan ainutlaatuisia laitteita varten.

Kaikki paikallaan

Pehmustettujen, tarkasti leikattujen sisäosien avulla lääketieteen ammattilaiset huomaavat nopeasti, että heillä on kaikki tarvittava helposti käden ulottuvilla, ja kaikki pysyy kätevästi yhdessä paikassa. NANUK tarjoaa valittavaksi 31 eri suojalaukkukokoa.

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut