NANUK TEOLLISUUS

PÄIHITTÄMÄTÖNTÄ KESTÄVYYTTÄ TEOLLISUUSVARUSTEILLE.
NANUK-tuotteisiin

NANUK tarjoaa pettämättömän suojan


Maailman parhaimpien suojalaukkujen valmistajana tunnettu NANUK suojaa kaikkia teollisuusvarusteitasi ankarilta olosuhteilta.

Kestävyyttä ja suojaa

NANUKin kovakuoriset suojalaukut tarjoavat ylivoimaista suojausta arvokkaille varusteille, varaosille, työkaluille ja ensiapupakkauksille teollisuusympäristöissä ja varmistavat, että ne pysyvät turvassa iskuilta, pudotuksilta ja ankarilta olosuhteilta.

Teollisuustasoista luotettavuutta

NANUKin teollisuuskäyttöön suunnitellut kovakuoriset suojalaukut käyvät läpi isku- ja pudotustestit, sekä täyttävät IP67-hyväksynnän vaatimukset, mikä takaa mielenrauhan ja varmistaa, että laitteet pysyvät ehjinä ja käyttövalmiina.

Iskunkestävä

NANUK-suojalaukut on valmistettu iskunkestävästä NK-7-hartsista, jotta ne kestävät kovimmatkin iskut ja jatkuvan tärinän.

Pysyy suljettuna

Patentoidut PowerClaw™-salvat puristavat jokaisen suojalaukun tiukasti kiinni, jotta ne myös pysyvät suljettuina, tulipa vastaan mitä tahansa.

Soveltuvuus monenlaisiin ympäristöihin

NANUK-suojalaukut ovat saatavilla useissa eri väreissä, mukaan lukien kirkkaat vaihtoehdot, joten ne soveltuvat pimeisiin ympäristöihin tai tilanteisiin, joissa vaaditaan hyvää näkyvyyttä. Ne on suunniteltu erottumaan, varmistaen näin, että varusteet ovat helposti löydettävissä.

Parempaa organisointia

NANUKin kovakuorisissa suojalaukuissa on erilaisia ominaisuuksia, joiden ansiosta työkalut ja tarvikkeet voidaan järjestää tehokkaasti, kuten esimerkiksi kustomoitavat vaahtomuovisisukset, kansitaskut ja useat värivaihtoehdot, jotka mahdollistavat paremman näkyvyyden ja laukun sisällön helpon tunnistamisen.

Kaikki yhdessä paikassa

Pehmustettujen, tarkasti leikattujen sisäosien avulla laukun sisältö on helposti löydettävissä ja käden ulottuvilla, sekä kätevästi yhdessä paikassa. NANUK tarjoaa valittavaksi 36 eri suojalaukkukokoa.

Huoltotehokkuutta

Pitämällä työkalut ja varusteet hyvin järjestettyinä ja suojattuina NANUKin suojalaukut auttavat lyhentämään tehtävien väliin jäävää aikaa, jolloin työntekijät voivat keskittyä tehtäviinsä ja suorittaa projektit tehokkaasti.

Mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä

NANUKin suojalaukuissa on helppokäyttöiset salvat ja ergonominen muotoilu, jonka ansiosta työntekijät pääsevät helposti käsiksi työkaluihin vaivatta ja aikaa säästäen, jopa työkäsineet kädessä.

Kuljetusmukavuutta

Pyöristetyt kulmat ja pehmustetut kahvat tekevät suojalaukun kuljettamisesta miellyttävää.

Ergonomiset ominaisuudet

Ergonomiset PowerClaw-sulkumekanismit eivät tartu rystysiin. Avoinna pysyvät kannen saranat tarjoavat helpon pääsyn suojalaukun sisälle sormia puristamatta, joten ammattilaiset voivat keskittyä käsillä olevaan tehtävään.

Tehty kestämään

MIL-SPEC

NANUK-suojalaukut soveltuvat ja ne on sertifioitu vähintään 100 lentomatkalle, ne kestävät toistuvia iskuja, joita voi esiintyä löysästi kuormitettujen kuljetusten aikana, ja ne kestävät äärimmäisen hyvin tärinää, sadetta, veteen upotusta ja kuumuutta.

MIL-STD-810F-upotustesti

Suojalaukut upotetaan vesialtaaseen 1 metrin syvyyteen tunnin ajaksi. Tätä testiä varten laukku kuumennetaan 22 °C vettä lämpimämmäksi. NANUK kestää nämä ääriolosuhteet helposti.

Elinikäinen takuu

NANUK-suojalaukut valmistetaan Kanadassa ja testataan ankarimmissa olosuhteissa. Jokaisella NANUK-suojalaukulla on elinikäinen takuu, joten jos laukussa ilmenee ongelmia, se joko korjataan ja palautetaan sinulle tai sinulle lähetetään uusi laukku.

Taattu laitteiden suojaus ja keskeytyksetön työnkulku

NANUK-suojalaukut tarjoavat teollisuuden työntekijöille mielenrauhaa turvaamalla varusteet ja laitteet, varmistamalla helpon pääsyn niihin sekä sallimalla keskeytyksettömän keskittymisen käsillä olevan projektin loppuun saattamiseen.

Maksimoitua varastointitehokkuutta ja kuljetusturvallisuutta

NANUKin integroitu lukittumisominaisuus tehostaa logistiikkaa mahdollistamalla turvallisen ja tilaa säästävän suojalaukkujen pinoamisen. Se varmistaa herkkien laitteiden stabiilin, riskittömän kuljetuksen, joka pienentää kuljetuskustannuksia ja parantaa toimintatehokkuutta.

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut