NANUK-suojalaukut puolustusvoimille

PUOLUSTUSVOIMAT

PARASTA PUOLUSTUSTA NIILLE, JOTKA PUOLUSTAVAT MEITÄ.
NANUK-tuotteisiin

NANUK suojaa kriittisiä varusteita


Maailman parhaimpien suojalaukkujen valmistajana tunnettu NANUK suojaa kaikkia kriittisiä varusteita, jotta sotilashenkilöstö voi suorittaa tehtävänsä onnistuneesti.

Taistelutestattu ja valmis palvelemaan

NANUKin kovakuoriset suojalaukut pitävät aseet ja varusteet turvassa sekä suojaavat herkkiä instrumentteja toistuvilta iskuilta ja pudotuksilta, joita kentällä tapahtuu.

Iskunkestävä

NANUK-suojalaukut on valmistettu iskunkestävästä NK-7-hartsista, joka on sertifioitu kestämään äärimmäisiä iskuja ja jatkuvaa tärinää. Jokainen suojalaukku on rakennettu kestämään taisteluajoneuvokuljetukset, putoamiset ja kovat iskut, jotta sen arvokas sisältö toimii virheettömästi silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Pysyy suljettuna

Patentoidut PowerClaw™-salvat puristavat jokaisen suojalaukun tiukasti kiinni, jotta ne myös pysyvät suljettuina, tulipa vastaan mitä tahansa.

Ryhmä ratkaisuja

NANUKilta löytyy suojalaukku puolustusvoimien jokaiselle osa-alueelle suojaamaan meitä suojelevien tarpeita.

Useita käyttötapoja
  • kivääri- ja pistoolisalkut
  • ammusten kuljetus
  • ensiaputarvikkeet ja -laitteet
  • varusteiden säilytys ja kuljetus
  • kommunikointijärjestelmät
Suunniteltu sotilaskäyttöön

NANUK tarjoaa täyden valikoiman suojalaukkuja, jotka on suunniteltu aseille, arkaluontoisille laitteille, henkiä pelastaville ensiaputarvikkeille sekä sotilasvarusteille. Kaikki suunniteltuna täyttämään vaativimmat sotilaalliset vaatimukset.

NANUK suojalaukkujen laadusta ei tingitä

NANUK-suojalaukkujen laatu on pettämätön, aivan kuten miehet ja naiset, jotka puolustavat maataan. Kun panokset ovat korkeat, huonolaatuiset suojalaukut eivät ole epäonnistumisen riskin arvoisia.

Kevyt, mutta mahtava

NANUK-suojalaukuista ei poisteta materiaalia niiden keventämiseksi. Ne on valmistettu kestävästä ja kevyestä hartsista, ja ne ovat niin lujia kuin olla voi painamatta sinua kuitenkaan kasaan.

Sotilaallista laatua. Taatusti.

NANUK-nimi tarkoittaa voimaa ja pelottomuutta. NANUK suunnittelee ja rakentaa suojalaukut selviytymään ankarimmissa olosuhteissa, ja he seisovat jokaisen suojalaukkunsa takana.

MIL-SPEC

NANUK-suojalaukut soveltuvat ja ne on sertifioitu vähintään 100 lentomatkalle, ne kestävät toistuvia iskuja, joita voi esiintyä löysästi kuormitettujen kuljetusten aikana, ja ne kestävät äärimmäisen hyvin tärinää, sadetta, veteen upotusta ja kuumuutta.

MIL-STD-810F-upotustesti

Suojalaukut upotetaan vesialtaaseen 1 metrin syvyyteen tunnin ajaksi. Tätä testiä varten laukku kuumennetaan 22 °C vettä lämpimämmäksi. NANUK kestää nämä ääriolosuhteet helposti.

Elinikäinen takuu

NANUK-suojalaukut valmistetaan Kanadassa ja testataan ankarimmissa olosuhteissa. Jokaisella NANUK-suojalaukulla on elinikäinen takuu, joten jos laukussa ilmenee ongelmia, se joko korjataan ja palautetaan sinulle tai sinulle lähetetään uusi laukku.

Tehty liikkumaan joukkojen mukana

Minne tahansa palvelus heidät vie, maalla, merellä tai ilmassa, heille saadaan varusteet nopeasti – ja turvallisesti.

Nopeampi vasteaika

Jousikuormitetut ja yhdellä kädellä sisään vedettävät kahvat helpottavat välineistösi saapumista etulinjaan. Patentoitu PowerClaw-lukitusjärjestelmämme mahdollistaa helpon avaamisen ja sulkemisen, mikä lyhentää vasteaikaa.

Kevyt kuljettaa

NANUKin suojalaukut ovat kevyitä käytössä ja rullaavat vaivattomasti polyuretaanipyörillä vaikeimmissakin maastoissa.

Puhdista, desinfioi, toista.

Epävarmuuden aikakaudella voit tuntea olosi turvalliseksi tietäen, että NANUK-suojalaukut kestävät toistuvan desinfioinnin ja ovat vastustuskykyisiä kemialliselle eroosiolle.

Sertifioitu & testattu

NANUK-suojalaukut ovat kemikaalinkestäviä, RoHS-sertifioituja, niissä on IPX7-luokiteltu vesitiivis tiiviste, IP6X-pölytiivis suojaus, ja ne on testattu tiukasti lääkinnällisissä olosuhteissa tehokkaimpia desinfiointiaineita käyttäen. Tämä tarkoittaa, että nesteet ja roskat jäävät ulkopuolelle, ja suojalaukun sisältö pysyy steriilinä.

Katastrofinkestävä & lähtövalmis

Muuta kosteat varastohuoneet ja -hallit katastrofinkestäviksi säilyttämällä tärkeät tarvikkeet hermeettisesti suljetuissa suojalaukuissa, jotka ovat rikkoutumattomia, läpäisemättömiä, ja lisäksi vielä pinottavia!

Turvallinen pinoaminen

Integroitu lukittumisominaisuus mahdollistaa suojalaukkujen turvallisen pinoamisen, mikä säästää tilaa ja tekee kuljettamisesta turvallisempaa.

Tuotteiden pidennetty elinikä

NANUKin elinikäinen takuu pidentää entisestään sotilasvarusteiden ja -reservien käyttöikää. Näin olet valmistautunut vuosiksi eteenpäin.

Sotilastasoista organisointia

Räätälöidyt vaahtomuovisisukset varmistavat, että arkaluontoiset ja olennaiset osat säilytetään turvallisesti ja helppopääsyisesti. Sotilasorganisaatioilla on paljon liikkuvia osia. NANUK pitää ne järjestyksessä.

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut