Luottamus ja laatu ovat NANUKin toiminnan ytimessä. Hyväksynnät ovat osoitus horjumattomasta sitoutumisesta erinomaisen suojan ja vertaansa vailla olevan kestävyyden tarjoamiseen.

Suojausluokitus IPX7 – Vesitiivis

IPX7-luokitus osoittaa tuotteen vedenpitävyyden, joka mahdollistaa tuotteen upottamisen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Suojausluokitus IP6X – Pölytiivis

IP6X-luokitus on korkein mekaaniselle tunkeutumiselle (esineet/pöly) laadittu kotelointiluokka. Se osoittaa tuotteen täydellisen tiiveyden hienojakoista pölyä vastaan, jonka ansiosta se soveltuu ihanteellisesti suojaamaan herkkiä elektronisia laitteita pitäen huolen siitä, ettei pöly vaikuta niiden toimintaan haastavissa ympäristöissä, kuten aavikolla tai rakennustyömailla.

ATA Specification 300 Luokka 1 isku

ATA Specification 300 Luokka 1 isku -hyväksyntä varmistaa, että tämän standardin vaatimukset täyttävät suojalaukut pystyvät suojaamaan herkkiä esineitä vaurioilta kuljetuksen aikana, jopa korkealta pudotettuna. Tämä tekee niistä luotettavan valinnan suojaamaan arvokkaita varusteita haastavissa matkustusolosuhteissa.

MIL-STD-810F upotus

MIL-STD-810F -upotustesti on sotilastasoinen arviointimenetelmä, jolla varmistetaan, että varusteet, kuten kovakuoriset suojalaukut, kestävät veteen upottamisen ilman vaurioita varmistaen näin niiden luotettavuuden märissä olosuhteissa.

ASTM D-4169 DC-18 tärinä

ASTM D-4169 DC-18 tärinätesti on standardoitu tapa varmistaa, että pakkaukset, kuten kovakuoriset suojalaukut, kestävät kuljetuksen aikana esiintyvää tärinää ja varmistavat näin, että niiden sisältö pysyy turvattuna.

ASTM D-4169 DC-18 sademäärä

ASTM D-4169 DC-18 sadetesti on standardoitu tapa varmistaa, että pakkaukset, kuten kovakuoriset suojalaukut, pystyvät suojaamaan sisältöänsä kosteudelta kuljetuksen aikana ja varmistavat näin, että niiden sisältö pysyy turvattuna.

ASTM D-4169 DC-18 pudotus

ASTM D-4169 DC-18 pudotustesti on standardoitu tapa varmistaa pakkausten, kuten kovakuoristen suojalaukkujen, kestävyys korkeita pudotuksia vastaan varmistaen, että niiden sisältö pysyy turvattuna.