Fristad Green – Työvaatteiden vihreä vaihtoehto

Nyt voit tehdä aidosti ympäristövastuullisen valinnan työvaatteissa. Niillä voidaan vähentää merkittävästi vedenkulutusta ja CO2-päästöjä, laadusta ja mukavuudesta tietenkään tinkimättä!

Valitsemalla esimerkiksi yhdet Fristads Green rakentajan housut säästät 30 000 litraa vettä ja 10 kg hiilidioksidipäästöjä*. Jos yrityksessäsi olisi 30 työntekijää ja hankit jokaiselle työntekijälle yhdet työhousut, säästät 0,9 milj. litraa vettä ja 300 kg CO2 päästöjä!

*CO2 eq lämmityspotentiaali

Materiaali.
Tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen mukaisista materiaaleista, kuten luomupuuvillasta, kierrätetystä polyesteristä (kierrätetyt PET-pullot) ja biopohjaisesta materiaalista.
Rakenne.
Loppuun asti mietitty tuotteen rakenne varmistaa käytettävyyden ja kestävyyden. Tämä johtaa tuotteen pidempään käyttöikään ja vähentää tuotteen ympäristövaikutuksia.
Tuotanto.
Kaikki tuotannon jätemateriaali käytetään uudelleen ja siitä tehdään uusia tuotteita. Jätemateriaali hyödynnetään samassa tuotantolaitoksessa.
Kuljetus.
Kestävät pakkausmenetelmät valitaan ja vaatteet suojataan kuljetuksen aikana pusseihin, jotka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Tuotteet kuljetetaan meri- ja maanteitse, koska näillä kuljetusmuodoilla on pienempi ympäristövaikutus kuin lentoliikenteellä.

Tietoa Green-tuotteista

 • Kaikilla vaatteilla on EPD-ympäristöselosteet
  (Environmental Product Declaration)
 • Valmistuksessa käytetään vastuullisia materiaaleja: kierrätetty polyesteri, joka on tehty PET-pulloista, PTT (kierrätetty polyesteri ja biopohjainen materiaali)
 • Älykkäitä muotoiluratkaisuja, jotka säästävät energiaa tuotannossa
 • Tehokas materiaalien käyttö – ylimääräisen jätteen syntymistä vältetään
 • Kaikki tuotannon ylijäämämateriaali käytetään uudelleen
 • e.dye® värjäysmenetelmä vähentää vedenkulutusta 75%
 • Aina kun mahdollista, muovin käyttöä vältetään pakkaamisessa. Tuotteet taitellaan erityisellä taittelumenetelmällä.
 • Tuotteet kuljetetaan meri- ja maanteitse. Näillä kuljetusmuodoilla on selvästi pienempi ympäristöjalanjälki kuin lentämisellä
 • Kaikki tuotteet on ÖKO-TEX® sertifioitu
 • Fristads Green -tuotteet täyttävät samat korkean laadun, kestävyyden, mukavuuden ja toiminnallisuuksien vaatimukset kuin kaikki muutkin Fristads-tuotteet

Valikoimastamme löydät mm. seuraavat Fristads Green -tuotteet:

Kuoritakki

High Vis Stretch -takki

High Vis Stretch -housut

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

  Tarjouspyynnöt ja tiedustelut