GfG on maailman johtava kaasumittareiden kehittäjä ja valmistaja. Toiminnan pohjana yli 50 vuoden ajan on ollut vahva tuotekehitys sekä laadukkaiden, käyttäjäystävällisten ja luotettavien kaasumittareiden valmistus. GfG:n omille sivuille pääset tästä.
Asiantuntijamme auttavat sinua
Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Mari Salmi

Myyntipäällikkö

Liikun kaikenlaisessa teollisuudessa ja pelastuslaitoksilla ympäri Suomen ja autan mielelläni sinua niin palo- ja pelastuskalustoon kuin työturvallisuustuotteisiinkin liittyvissä asioissa.

GFG tuotteet

Kaasumittari Micro V on tällä hetkellä maailman pienin kaasumittari yhdelle tai kahdelle kaasulle. Mittari räätälöidään aina käyttäjän tarpeen mukaan.

Kaasumittari yhdelle tai kahdelle kaasulle Micro V G222E

Siirry

Monikaasumittari Microtector II G450

Siirry

Monikaasumittari Microtector II G460

Siirry

Monikaasumittari Microtector III G888

Siirry

Monikaasumittari Microtector III G999

Siirry

Monikaasumittari Microtector III G999 | integroidulla pumpulla

Siirry

Latausteline DIC | G450-G460

Siirry

Micro IV

Siirry

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut