Saksalainen FireDos on vaahdonsekoittajien ja kiinteästi asennettaviin vesi- ja vaahtotykkien osaaja. Yli 20 vuoden aikana tehdyt satsaukset ja tuotekehityksen kautta löydetyt innovatiiviset ratkaisut lisäävät asiakkaiden ja asiakaskohteiden turvallisuutta. Tekninen suorituskyky on toiminnan kulmakivi. Luotettavuudesta esimerkkinä kaikkialla maailmassa käytössä olevat jo yli 13.000 vaahdonsekoittajaa.

Firedos asiantuntijamme

Asiantuntijamme auttavat sinua..
Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Firedos tuotteet

Vaahdonsekoittajat palokunnille

Siirry

Tykit kiinteään asennukseen

Siirry

Vaahdonsekoittajat kehikolla

Siirry

Vaahdonsekoittajat kiinteisiin sammutusjärjestelmiin

Siirry

    Tarjouspyynnöt sekä tiedustelut