Saksalainen FireDos on vaahdonsekoittajien ja kiinteästi asennettaviin vesi- ja vaahtotykkien osaaja. Yli 20 vuoden aikana tehdyt satsaukset ja tuotekehityksen kautta löydetyt innovatiiviset ratkaisut lisäävät asiakkaiden ja asiakaskohteiden turvallisuutta. Tekninen suorituskyky on toiminnan kulmakivi. Luotettavuudesta esimerkkinä kaikkialla maailmassa käytössä olevat jo yli 13.000 vaahdonsekoittajaa.
Asiantuntijamme auttavat sinua
Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Ville Suhonen

Myynti ja huolto

Toimin pelastuskalustotuotteiden ja putoamissuojainten asiantuntijana ja myyjänä. Vastaan Lukas- ja Vetter-pelastuskaluston ja Tesimax-kemikaalisuojapukujen huollosta ja putoamissuojaintarkastuksista. Toimin myös paineilmalaitteiden huoltajana. Voit tavata minut toimipisteessämme tai reissunpäällä jossain päin Suomea.

Firedos tuotteet

FD500

Siirry

FD1000

Siirry

FD2000

Siirry

FD3000

Siirry

FD4000

Siirry

FD6000

Siirry

FD8000

Siirry

FD10000

Siirry

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut