R.A.C.E. STATION harjoittelujärjestelmä alkusammutukseen

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Kun hätätilanteessa joudutaan tekemään päätöksiä ennen kuin tulipalo karkaa hallinnasta, alkusammutusharjoittelu auttaa reagoimaan nopeasti ja tarkasti. R.A.C.E.* Station -alkusammutusharjoittelujärjestelmän avulla pystytään harjoittelemaan todentuntuisesti oikeita menettelytapoja ja se antaa realistisen kuvan todellisesta hätätilanteesta ja sen aiheuttamasta stressistä. R.A.C.E. Station -järjestelmän avulla koulutettavat pystyvät harjoittelemaan hätätilanteessa toimimista alusta loppuun saakka.

R.A.C.E. Station mahdollistaa harjoittelun ympäristöissä, joissa todelliset onnettomuudet voivat tapahtua. Se on erinomainen harjoitteluväline esim. toimistoissa, myymälöissä tai kouluissa. Järjestelmän kokoon taittuvat komponentit tekevät siitä helpon liikutella, ja jokainen osa on tarpeeksi kevyt yhden henkilön kasattavaksi. Koulutukseen voidaan käyttää pelkästään R.A.C.E. Station -järjestelmää tai sitä voidaan käyttää yhdessä muiden LION-alkusammutusharjoittelutuotteiden, esim. BullsEye-digitaalisen alkusammutusharjoittelulaitteen ja savukoneen, kanssa.

R.A.C.E. Station:lla voidaan simuloida liekkejä ja välähdyksiä, hälyttimen ja tulen ääniä, sekä luoda savua ottamalla savukone mukaan koulutukseen. Kun koulutettavat ovat paikantaneet simuloidun tulipalon, järjestelmällä voidaan tehdä hälytys hätäpuhelimella ennen sammutustoimiin ryhtymistä. Järjestelmä kommunikoi BullsEye -digitaalisen alkusammutusharjoittelulaitteen kanssa saumattoman harjoittelukokemuksen saavuttamiseksi.

Toimitukseen sisältyy interaktiivinen älypuhelin-, käsisammutin- , hälytyspiste-, sekä palohälytin vilkkuvalla valolla -lisäosa, 3 x jalusta, WiFi-verkkosilta, kuljetuskotelo, muuntaja ja laturi. (Digitaalinen sammutin ei sisälly toimitukseen)

Lisävarusteena saatavalla päävirtakytkimellä voidaan opetella sähköpalolle ominaisia ääniä ja harjoitella sähköpaloon reagoimista yhdessä BullsEye:n kanssa. Kun päävirtakytkimestä on katkaistu virta, äänet loppuvat ja osoittavat, että palo on turvallista sammuttaa.

*R.A.C.E. = Rescue, Alert, Confine, Extinguish  (Pelasta, Hälytä, Rajoita, Sammuta)

TEKNISET TIEDOT
• jalustan halkaisija max. 91,5 cm
• jalustan korkeus 114…193 cm
• jalustan paino 2 kg
• akun kesto väh. 8 tuntia täyteen ladattuna (vaihtelee lisäosista riippuen)
• vilkkuvan valon kirkkaus 15/75 cd
• äänimerkin voimakkuus 89-96 dBA 92 cm:ssä
• asuntopalohälyttimen äänenvoimakkuus 83 dBA 92 cm:ssä

Suosittelemme myös:

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.