BullsEye V3 digitaalinen harjoittelulaite alkusammutukseen

Innovatiivinen alkusammutusharjoittelulaite. BullsEye mahdollistaa harjoittelun ympäristöissä, joissa todelliset onnettomuudet voivat tapahtua. Se on erinomainen harjoitteluväline esim. kouluissa, työpaikoilla ja kodeissa. Harjoittelu on mahdollista tehdä sisätiloissa – missä ja milloin tahansa….

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Innovatiivinen alkusammutusharjoittelulaite.

BullsEye mahdollistaa harjoittelun ympäristöissä, joissa todelliset onnettomuudet voivat tapahtua. Se on erinomainen harjoitteluväline esim. kouluissa, työpaikoilla ja kodeissa. Harjoittelu on mahdollista tehdä sisätiloissa – missä ja milloin tahansa. Laitteella voidaan simuloida A-, B-, C- ja sähköpaloja.

BullsEye on helppokäyttöinen ja siten harjoituksen järjestämiseen tarvitaan vain yksi henkilö. Sammutusharjoittelu perustuu moderniin anturitekniikkaan. Anturit tunnistavat harjoittelijan toiminnan ja liikkeet. Palo sammuu vain, jos harjoittelija toimii oikein: irrottaa varmistimen, suuntaa sammutuksen liekkien juureen, painaa laukaisukahvasta ja liikuttaa sammutinta lakaisevalla liikkeellä.

BullsEye-sammuttimien sammutusaika ja paino vastaavat oikeiden sammuttimien sammutusaikaa ja painoa. Integroidut ääniefektit lisäävät harjoittelun realistisuutta. Sammuttimissa on ultraääneen perustuva etäisyyden tunnistus. Laite tunnistaa myös sammutukseen käytettävän sammutintyypin. Sammuttimissa 7,2 V ladattava akku.

Sammutuksen todentuntua voidaan lisätä yhdistämällä sammutusharjoitukseen savua savukoneella. Kouluttaja voi kontrolloida BullsEye:ta joko kaukosäätimen tai tablettitietokoneen kautta. Käytettävissä on vaikeusasteikot 1-10. Lisävarusteena saatavilla ohjelmistoilla voidaan tehdä myös omia harjoitteluskenaarioita (mm. sammutusaika ja vaikeusaste) ja tallentaa harjoittelutuloksia henkilöittäin.

TEKNISET TIEDOT
• näytön koko 72x66x12 cm
• kouluttajan pakkaus sisältää paneelin ja säilytyslaukun, erillisen säilytyslaukun kahdelle sammuttimelle, virtajohdon ja kaukosäätimen
Lisävarusteena saatavana
• lasersammuttimet (2 kg CO2, 5 kg CO2, 6 l neste, 9 l neste, 2 kg jauhe, 6 kg jauhe)
• iPad + ohjelmat (perusohjelmisto Web Interface, skenaarioiden muokkaus ja harjoitusten tallennus)

 

 

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.