Fire Trainer

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Fire Trainer alkusammutusharjoittelulaitteen avulla voidaan realistisesti simuloida erityisesti palavien nesteiden paloja. Se on suunniteltu käytettäväksi sammutusharjoituksissa yhdessä käsisammuttimien kanssa.

Fire Trainer toimitetaan langallisella kauko-ohjaimella, jonka avulla laite voidaan sytyttää helposti ja luotettavasti. Fire Trainer on suunniteltu alkusammutuksen perusharjoituksiin ja siksi se on rakennettu hyvin helposti käytettäväksi ja käyttökuntoon laitettavaksi: laite täytetään vedellä ja siihen yhdistetään nestekaasusäiliö.

Lisävarusteena saatavan teräsritilän avulla harjoituslaitteiseen voidaan lisätä erilaisia palokohteita ja lisätä samalla harjoituksen haastavuutta.
Laitteistolla voidaan simuloida yleisiä kotitalouksissa tapahtuvia paloja sekä teollisuusympäristössä tapahtuvia paloja. Hyvä laite yritysten henkilökunnan ja kuntalaisten turvallisuuskoulutukseen.

TEKNISET TIEDOT
• koko 116 x 80 x 20 cm (P x L x K)
• paino 22,5 kg
• sisältää altaan, virtajohdon, langallisen kauko-ohjaimen 5 m kaapelilla, kaasuletkun 10 m ja alentajan
• lisävarusteena saatavana ruostumattomasta teräksestä valmistettu ritilä eri paloskenaarioiden muodostamista varten

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.