Käsisammuttimet ovat oikein käytettyinä tehokkaita alkusammutusvälineitä, joiden tarkoituksena on vähintäänkin rajata paloa ja viivyttää sen etenemistä, kunnes palokunta ehtii paikalle. Tehokkaalla  ja onnistuneella alkusammutuksella voi välttää todella isoja henkilö- ja omaisuusvahinkoja.

Sammutin kannattaa valita huolella, jotta saat siitä parhaan hyödyn irti. Sammuttimen on oltava sopiva ja tarpeeksi tehokas sijoituskohteeseen. Onko sijoituskohde sen kokoinen, että tarvitset sinne useamman sammuttimen?  Lisäksi kannattaa miettiä, millainen materiaali kohteessa voi palaa, palokuorma, säilytetäänkö ja/tai käytetäänkö sammutinta sisällä vai ulkona, ja mihin se kannattaa sijoittaa (esimerkiksi kotona hyvä paikka on tulisijojen läheisyydessä). Sammuttimia onkin saatavana eri kokoisina ja tehoisina eri tarpeisiin sekä erilaisille palaville materiaaleille. Voit tutustua eri palo- ja teholuokkiin täällä.

Valikoimastamme löydät sammuttimet jokaiseen tarpeeseen, tarvitsetpa sitten käsisammuttimen kotiin, työpaikalle tai veneeseen, tai tehokkaamman suurtehosammuttimen haastavampiin, korkean paloriskin kohteisiin. Jos et ole varma, millaisen sammuttimen tarvitset, autamme mielellämme tarpeisiisi parhaiten soveltuvan sammuttimen valinnassa. Lisäksi sammuttimille on saatavilla erilaisia lisävarusteita, kuten suojakaappeja ja -huppuja.

Suoritamme myös sammuttimien tarkastukset ja huollot vuosikymmenien ammattitaidolla joko toimipisteellämme tai asiakaskohteessa.

Sammuttimet