S.Tec 12 nostotyynyt – uuden sukupolven korkeapainenostotyynyt
Jos tarvitaan maksimaalista nostovoimaa yhdistettynä pieneen asetuskorkeuteen, silloin S.Tec 12 korkeapainetyynyt ovat oikea valinta. Suosituista Mini-nostotyynyistä kehitetyssä sarjassa kaikkien tyynyjen asetuskorkeus on vain 2.5 cm. Nostotyynyjen dynaamisella 12 bar käyttöpaineella voidaan vaivattomasti nostaa jopa 102 tonnin taakka. Fiksun pintaprofiilin ansiosta kahta tyynyä on mahdollista käyttää turvallisesti päällekkäin, mikä mahdollistaa suurempien nostokorkeuksien saavuttamisen.

Alhaisen asetuskorkeuden ja suuren nostokorkeuden asettama haaste
S.Tec 12 korkeapainetyynyt ja C-Tec 12 liitettävät nostotyynyt ovat ideaalinen ratkaisu, kun tarvitaan suurta nostokorkeutta, mutta aluksi käytettävissä oleva tila on hyvin pieni. Nosto voidaan aloittaa S.Tec 12 tyynyllä ja työtä voidaan jatkaa liitettävällä C-Tec 12 nostotyynyllä, jolla saadaan aikaa riittävä työskentelytila esim. kuormien alla olevien ihmisten pelastamiseen. Työ on mahdollista suorittaa vain yhdellä kahden tyynyn käyttölaitteella ja yhdellä ilmalähteellä.

Nostotyynyt tulee myös tarkastaa ja huoltaa säännöllisesti. Teemme Vetter-nostotyynyjen kaikki määräaikaistarkastukset ja huollot valmistajan valtuuttamana.

Korkeapainetyynyt