Kerätyn tiedon talteenotto ja analysointi on digitalisaation ytimessä ja tulee tulevaisuudessa laajentumaan yhä useammalle osa-alueelle. LUKAS on nyt tuonut digitalisaation hydraulisiin pelastustyökaluihin e3 Connect -sarjalla.

LUKAS e3 Connect -sarjan tuotteet on varustettu älysensoreilla ja IoT-tiedonsiirrolla Captium™-palvelualustan kanssa. Tekniset raportit, turvallisuusanalyysit ja laitteiden täydellinen yleiskatsaus auttavat maksimoimaan työkalujen toimintavalmiuden, optimoimaan laitehallinnan sekä pidentämään työkalujen käyttöikää. Järjestelmä ei ainoastaan näytä diagnostiikkatietoja ohjausnäytössä suoraan käytön aikana, vaan samalla kerää ja siirtää ne talteen tietokantaan. Käyttäjät voivat milloin tahansa lukea ja analysoida tietoja, ja pystyvät tehostamaan toimintaansa sen mukaisesti.

Uusi e3 Connect-sarja ei tule korvaamaan edeltäjäänsä e3-sarjaa, vaan tarjoaa sen rinnalle laajemman tuotevalikoiman sekä tukee käyttäjiä laitteiden päivittäisessä käytössä, yksinkertaistaa työvaiheita ja tekee työkaluista entistä turvallisempia.

 

e3 Connect -sarja