Tieliikennepelastaminen on merkittävä osa pelastustoiminnan tehtäviä. Tieliikennepelastamisessa tehokkaat, kestävät ja tarkoituksenmukaiset työkalut ovat avainasemassa. Lisäksi nopeasti kehittyvän ajoneuvoteknologian vuoksi pelastushenkilöstön on tärkeää tietää muun muassa, millaisia materiaaleja sekä turva- ja käyttövoimajärjestelmiä ajoneuvossa on käytetty, jotta onnettomuustilanteeseen pystytään reagoimaan mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti.

Teknosafe Oy toimii LUKAS-hydraulisten työkalujen sekä Moditechin CRS-ohjelmistojen maahantuojana.

LUKAS on kehittänyt hydraulisia pelastusvälineitä vuodesta 1972 lähtien.  Se on maailman ensimmäinen hydraulisen leikkurin valmistaja ja kokemusta on jo reilusti yli 40 vuoden ajalta kansainvälisiltä markkinoilta. LUKAS-pelastustyökaluja on käytössä kaikkialla maailmassa ja ne auttavat pelastamaan ihmishenkiä. Tästä johtuen tuotteiden laatuun kiinnitetään erityistä huomiota.  ”Made in Germany“ valmistetut LUKAS-pelastustyökalut tarkoittavat laatuvarmuutta, tarkkuutta ja intohimoa.  Valmistajana LUKAS on innovatiivinen ja kehittää jatkuvasti tuotteitaan palvelemaan pelastushenkilöstön toimintaa onnettomuustilanteissa. Löydät LUKAS-tuotekuvastot täältä.

Moditechin CRS-ohjelmistoilla saadaan onnettomuuspaikalla nopeasti selville kaikki ajoneuvoa koskevat pelastuksessa oleelliset tiedot. Pelastushenkilöstö pystyy täten valitsemaan kyseiselle ajoneuvolle parhaat ja turvallisimmat menetelmät pelastusoperaatioon.

Yhdessä valmistajien kanssa me Teknosafessa haluamme olla uskottava kumppani, johon voi luottaa. Huolehdimme tuotteiden tarkastuksista ja  huollosta niiden elinkaaren aikana, jotta pelastushenkilöstö voi keskittyä varsinaiseen työhönsä ja toimia siinä tehokkaasti.

Tieliikennepelastaminen