Teknosafesta löydät luotettavat ja ympäristöystävälliset Optima-nestesammuttimet. Nestesammuttimet soveltuvat AB-luokan palojen sammuttamiseen, ja suurin osa soveltuu myös sähköpalojen sammuttamiseen (muista aina tarkistaa turvaetäisyydet käyttöohje-etiketistä).

Nestesammuttimen etuna on muun muassa helpompi jälkisiivous jauhesammuttimeen verrattuna, ja ne soveltuvatkin hyvin esimerkiksi kotien, toimistojen, sairaalojen ja eläinsuojien sammuttimiksi. Yleensä nestesammuttimet eivät kestä pakkasta, joten kylmissä olosuhteissa on aina hyvä varmistaa niiden alin toimintalämpötila.

Sammutusvaahtonesteisiin on tulossa muutoksia lähitulevaisuudessa. Euroopan kemikaalivirasto (ECHA) ehdottaa per- ja polyfluorattuja alkyyliyhdisteitä eli PFAS-yhdisteitä sisältävien sammutusvaahtojen markkinoille saattamisen ja käytön kieltämistä. Me haluamme tehdä osamme terveen maapallon eteen, ja olemme jo nyt uudistaneet valikoimaamme. Toimme jo aiemmin markkinoille täysin fluorivapaan Optima WS 6 nG Green -nestesammuttimen. Uusimpina tulokkaina löydät valikoimastamme Optima T 6 L Green -vaahtosammuttimen sekä T 6 L Li-ion -akkupalosammuttimen! Sammuttimet ovat hyvin biohajoavia, eivätkä sisällä lainakaan ympäristölle haitallisia fluoritensidejä.

Nestesammuttimet

Näytetään kaikki 3 tulosta