TESIMAX tarjoaa parhaat kemikaalisuojapuvut maailmassa. Luotettavat ja uudelleenkäytettävät, kaasutiiviit kemikaalisuojapuvut suojaavat käyttäjää jopa 8 tunnin ajan tuntemattomilta vaaroilta, kuten kaasuilta, kemikaaleilta, radioaktiivisilta partikkeleilta, myrkyllisiltä aerosoleilta ja biologisilta aineilta/nesteiltä.

Kemikaalisuojapuvuissa, joiden materiaalina on SYKAN® 4 tai SILVERFLASH®, on para-aramidista valmistettu, palosuojattu perusmateriaali. Puvuissa on näin lisäsuoja äärilämpötiloja vastaan: -196 °C (esim. typpi) … +850 °C (esim. leimahduspalo).

Standardin EN 943-1/2, taso A mukaisissa kemikaalisuojapuvuissa on kemikaalinkestävä ja kaasutiivis suojakerros, joka koostuu ainutlaatuisesta HPE (High Performance Elastomer) ja HPP (High Performance Plastics) -yhdistelmästä. Tätä tekniikkaa käytetään myös kaikissa visiireissä sekä hitsatuissa saumoissa ja vetoketjuissa.

Kaikki kemikaalisuojapuvut ovat erittäin lujatekoisia ja kestäviä. Niissä ei käytetä liimoja (TESIMAXin saumateknologia), ne ovat uudelleenkäytettäviä ja säästävät resursseja sekä rahaa kertakäyttöisiin kemikaalisuojapukuihin verrattuna.

Kaasutiiviit suojapuvut