Raidepelastuksessa on tärkeää saada nostettua raiteilta suistunut kiskoajoneuvo nopeasti ja turvallisesti takaisin raiteille. Saksassa valmistetut LUKAS-raidepelastustyökalut tekevät vaikutuksen käyttäjäystävällisyydellään ja toiminnallisuudellaan, ja täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Korkea käyttöpaine ja älykkäät siirtojärjestelmät vähentävät työvaiheita ja täten säästävät arvokasta aikaa. Kompaktin muotoilun ja kevyen rakenteensa ansiosta komponentit vievät vain vähän tilaa ja ovat helppoja kuljettaa käyttöpaikalle. Käyttäjän turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, ja raidepelastuksessa käytettäviä järjestelmiä ohjataankin turvallisen matkan päästä. LUKAS on innovatiivinen valmistaja ja kehittää jatkuvasti tuotteitaan palvelemaan pelastushenkilöstön toimintaa onnettomuustilanteissa.

Yhdessä valmistajan kanssa me Teknosafessa haluamme olla uskottava kumppani, johon voi luottaa. Huolehdimme tuotteiden tarkastuksista ja  huollosta niiden elinkaaren aikana, jotta pelastushenkilöstö voi keskittyä varsinaiseen työhönsä ja toimia siinä tehokkaasti.

Raidepelastaminen