Näkyvyydenrajoitinmaski Misty

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Misty on elektroninen näkyvyydenrajoitinmaski, joka on suunniteltu tuottamaan virtuaalista savua erilaisissa harjoitustilanteissa, mm. poistumisharjoituksissa. Misty-järjestelmän avulla kouluttaja pystyy säilyttämään kirkkaan näkymän harjoitustilanteesta samalla kun harjoittelijan näkymä on heikentynyt.

Misty on erityisen hyödyllinen harjoituspaikoissa, joissa aidon savun käyttö ei ole mahdollista. Kouluttajan yksikkö on yhdistetty harjoittelijan yksikköön langattomasti. Kämmenkokoisesta kouluttajan yksiköstä voidaan päättää ja samanaikaisesti säätää näkyvyyden taso harjoittelijan yksikössä. Järjestelmään kuuluu kuusi eri radiokanavaa ja näin ollen maksimissaan kuusi ryhmää (12 harjoittelijaa) voi harjoitella yhtäaikaisesti samassa paikassa.

TEKNISET TIEDOT
• toimituspakkaus sisältää kouluttajan yksikön, 2 harjoittelijan yksikköä kantohihnoilla, 2 maskia, laturin ja jakajan sekä kantolaukun
• laukun koko 50x40x20 cm (P x L x K)
• akun kesto 8 h / 10 h (kouluttaja / harjoittelija)
näkyvyys: max. 75%, 120°

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.