Valo- ja äänisimulaattori FS-Box

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

FS-Box on ammattitason simulaattori, mikä mahdollistaa realististen tulipalo- ja hätätilanteiden luomisen missä tahansa ja milloin tahansa. FS-Box on varustettu LED-valoilla, jotka jäljittelevät erilaisia tuliefektejä. Sisäänrakennettu äänitallennin ja soittimet tuottavat ääniefektit. Ääni voidaan valita neljästä ammattitasoisesti esinauhoitetusta ääniefektistä (rätisevä tuli, vuotava kaasu, vuotava neste ja uhkaava rakenteellinen sortuminen) tai vaihtoehtoisesti oman ääniefektin nauhoittaminen on mahdollista käyttämällä sisäänrakennettua mikrofonia.

FS-Box master -ohjausyksikkö on perusta, joka ylläpitää koko järjestelmää. Integroidut elektroniikat ja sisäänrakennetut ladattavat akut on asennettu korkealaatuiseen koteloon, mikä kestää kovankin paloharjoituksen vaatimukset. Master-ohjausyksikköä voi laajentaa kakkosyksiköillä (slave), jotka yhdistetään ohjausyksikköön kaapeleilla. Kakkosyksikkö ei näin ollen voi toimia yksinään. Useita kakkosyksiköitä voidaan kytkeä yhteen ja sijoittaa eri kerroksiin tai ympäri harjoitusaluetta dynaamisen hätätilanteen luomiseksi.

Voidaan hankkia erikseen (huom! pelkkä kakkosyksikkö ei toimi yksinään) tai valmiina settinä, jossa 1 ohjausyksikkö, 3 kakkosyksikköä, pääkaapeli, 3xliitäntäkaapeli 5 m

TEKNISET TIEDOT
• 2 valoefektiä
• 4 esinauhoitettua ääniefektiä
• 4 paikkaa omien ääniefektien tallentamiseen
• koko: 35 x 27 x 22 cm (P x L x K)
• paino master 9 kg
• paino slave 4 kg
akun kesto master yksin 8 h, master + 4 slave 2 h

 

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.