Pocket Fire

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Pocket Fire alkusammutusharjoittelulaitteen avulla voidaan realistisesti simuloida erilaisia paloja. Se on käytännössä samanlainen kuin Fire Trainer, mutta paloalustasta on tehty kompaktimpi, kevyempi ja helpompi kuljettaa.

Pocket Fire toimitetaan langallisen kauko-ohjaimen kanssa, jonka avulla laite voidaan sytyttää helposti ja luotettavasti. Pocket Fire on suunniteltu alkusammutuksen perusharjoituksiin ja siksi se on rakennettu hyvin helposti käytettäväksi ja käyttökuntoon laitettavaksi.

Lisävarusteena saatavan pohjalevyn avulla harjoituslaitteiseen voidaan lisätä erilaisia lisäosia palokohteita ja lisätä samalla harjoituksen haastavuutta.
Laitteistolla voidaan simuloida yleisiä kotitalouksissa tapahtuvia paloja sekä teollisuusympäristössä tapahtuvia paloja. Hyvä laite yritysten henkilökunnan ja kuntalaisten turvallisuuskoulutukseen.

TEKNISET TIEDOT
• koko 40 x 25 x 30 cm (P x L x K)
• paino 15 kg
• sisältää paloalustan, virtajohdon, langallisen kauko-ohjaimen 7 m kaapelilla ja kaasuletkun 10 m pikaliittimillä
• lisävarusteena saatavana ruostumattomasta teräksestä valmistettu pohjalevy ja erilaisia lisäosia eri skenaarioita varten

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.