Savukone SG1000

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Helppokäyttöinen, kompakti, kannettava ja kustannustehokas savukone poistumis- pelastautumisharjoituksiin sekä palo- ja vaaratilannesimulointeihin.

SG1000 tuottaa laadukasta, paksua, kuivaa savua ilman jäämiä. Laitteen lämpenemisaika on vain 2 sekuntia, joten se on heti käynnistettäessä käyttövalmis. SG1000 voidaan käyttää yhdellä kädellä myös sammutuskäsineet kädessä, sillä laitteen käynnistyspainike on rakennettu kantokahvaan.

SG1000 savuntuotto on 150 m3 minuutissa. Savun tiheyttä voidaan säätää manuaalisesti. Laitteen käyttöaika jatkuvassa käytössä on 20 minuuttia, hetkittäin käytettynä paljon pidempi.

Laitteeseen on saatavana optiona joko langallinen tai langaton kaukosäätö, mikä mahdollistaa savukoneen käytön kauempaa. Laitteessa oleva Wi-Fi moduuli mahdollistaa Vicon käyttämisen myös tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella esim. osana digitaalista sammutusharjoittelujärjestelmää.

TEKNISET TIEDOT
• perustoimitus sisältää savukoneen akulla, virtakaapelin ja 1 l savunestettä
• optiona saatavana langaton kaukosäätö ja kantolaukku 60 x 45 x 30 cm
• koko 14 x 24 x 34 cm (L x K x S)
paino 11 kg

 

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.