Lentokoneen siipi -simulaattori

Osasto:

Lentokoneiden pelastus- ja palontorjuntakoulutus ei ole koskaan ollut realistisempaa.

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Lentokone-simulaattori on suunniteltu Boeing 737:n tai Airbus A320:n siipikokoonpanon pohjalta. Se on suunniteltu kovaan käyttöön ja kestää intensiiviset harjoitukset vuodesta toiseen ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon ja sisäisen jäähdytysjärjestelmän ansiosta.

Simulaattori on varustettu moottorilla, laskeutumistelineellä, siivellä, sekä ”polttoainevuodolla”, jotka mahdollistavat kahdeksan eri paloskenaariota. Eri puolilla simulaattoria sijaitsevien palovyöhykkeiden ansiosta koulutettavat voivat harjoitella hyökkäystä kaikista kulmista. Savu ja ääniefektit lisäävät entisestään todentuntua harjoituksiin.

Simulaattorin avulla ARFF (Aircraft Rescue and FireFighting, Lentokoneiden pelastus ja palontorjunta) -henkilöstö voi harjoitella oikeanlaista lähestymistapaa ja hyökkäystekniikoita lentokoneonnettomuuden varalta. Pelastusnukkeja käyttämällä voidaan simuloida, kuinka koulutettavat reagoisivat oikeaan hätätilanteeseen, ja savukoneita lisäämällä voidaan rajoittaa näkyvyyttä lisähaasteen luomiseksi.

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.