Modulaarinen sammutusharjoittelulaite

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Yksi ja sama perusjärjestelmä vaihdettavilla lisäosilla kaikkiin koulutustarpeisiin. Siirtyminen paikasta toiseen harjoituksia varten ei ole enää tarpeen; tarvitset vain 230 V jännitteen, nestemäisen propaanisyötön ja sopivan työskentelypaikan, ja koulutus voidaan järjestää missä tahansa, milloin tahansa.

Modulaarinen harjoittelujärjestelmä on erittäin helppo koota. Järjestelmän perustana on poltinmoduuli, paloalusta ja ohjausyksikkö. Poltinmoduuli liitetään pikaliittimellä ohjausyksikköön, jonka jälkeen paloalusta voidaan liittää poltinmoduuliin, ja laite on käyttövalmis. Teollisuustasoinen poltin takaa luotettavan sytytyksen vaativimmissakin olosuhteissa.

Järjestelmä simuloi oikeita tulipalotilanteita tarjoten realistista kuumuutta ja oikeita liekkejä, jotta koulutettavat voivat kehittää ja hioa taitojaan mahdollisimman todentuntuisissa olosuhteissa. Palot voidaan sytyttää ja sammuttaa napin painalluksella, ja pikaliittimet mahdollistavat nopean käyttöönoton ja simulaattorien vaihtamisen.

Ohjausyksikkö
Ohjausyksikössä on tukeva ja kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo, ja se on varustettu pyörillä helppoa liikuttamista varten. Ohjausyksiköllä hallitaan propaaninsyöttöä ja virtaa, ja siinä on useita turvaominaisuuksia, kuten esimerkiksi erillinen hätäpysäytyspainike. Yksikkö liitetään suoraan sytytinmoduuliin ja järjestelmää ohjataan tukevalla, helppokäyttöisellä kauko-ohjaimella (langallinen tai langaton).

Poltinmoduuli
Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa poltinmoduulissa on automaattinen ilmansyöttöjärjestelmä ja useita solenoidiventtiileitä palovyöhykkeiden ohjaamiseksi. Tuulettimen tuloilma jäähdyttää sisäisiä komponentteja ja toinen tuuletin ohjaa ilman polttimen suuttimen läpi, jolloin se tulee kosketuksiin propaanin kanssa. Sytytys tapahtuu integroidulla kipinäsytyttimellä.

Paloalusta
Vedellä täytettävässä paloalustassa on neljä eri palovyöhykettä. Vesi viilentää sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettua alustaa että kupariputkia pitäen ne hyvässä kunnossa. Vesi pitää myös huolen siitä, että propaani jakautuu tasaisesti realistisen tulipalon aikaansaamiseksi. Paloalusta tuottaa oikeita liekkejä niin pieniä kuin suuria tulipaloja varten. Paloalustaa voidaan käyttää kaikenlaisten simulaattorilisäosien kanssa, joten sen avulla voidaan luoda lukuisia erilaisia koulutusskenaarioita kaikissa paloluokissa.

Peruskokoonpanoa voidaan laajentaa erilaisilla lisäosa-simulaattoreilla; yksi kerrallaan, tarpeen mukaan. Tämä mahdollistaa monipuolisten koulutusskenaarioiden luomisen murto-osalla kokonaisten eri harjoittelujärjestelmien kustannuksista. Lisävarusteena saatavana mm. seuraavat lisäosat (kysy lisää):
• grilli
• suuri roska-astia
• maalikaappi
• haljennut putki venttiilillä
• helikopteri
• painesäiliö
• liesi
• lentokoneen siipi
• auto
• sähkömoottori
• vaativampi paloalusta työjohtotyöskentelyyn
• propaanisäiliö
• traileri lisäosien kuljettamiseen

Erinomainen järjestelmä monipuoliseen, kustannustehokkaaseen ja käytännönläheiseen koulutukseen!

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.