Palava auto -simulaattori

Osasto:

Yksi ajoneuvopalo, joka mahdollistaa jopa 10 vuoden harjoittelun

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Realistinen autopalosimulaattori, jolla voidaan harjoitella toistuvasti vuodesta toiseen, ja sitä voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeiden mukaan.

Simulaattorissa on neljä eri palovyöhykettä, jotka mahdollistavat moottori-, matkustamo-, polttoainevuoto- ja rengaspalot koulutettavien haastamiseksi. Rikottavat valot, auki väännettävä konepelti, sekä lisävarusteena saatavat integroidut savu- ja äänitehosteet luovat yhdessä todentuntuisia skenaarioita, jotka saavat koulutettavien kädet hikoamaan. Palot voidaan joko keskittää yhdelle alueelle, tai ne voidaan asettaa leviämään useille vyöhykkeille tarpeen mukaan.

Simulaattorissa on avattavat ovet, konepelti sekä peräkontti, jotka ovat tarpeeksi lujia kestämään intensiivisiä harjoituksia vuodesta toiseen. Integroitu, huomaamaton jäähdytysjärjestelmä mahdollistaa intensiiviset, pitkäkestoiset harjoitukset ja pidentää simulaattorin käyttöikää.

TEKNISET TIEDOT
• mitat 367,5 x 175 x 136 cm (P x L x K)
• paino 816,5 kg
• rungon materiaali galvanoitu teräs / 5 mm kylmävalssattu teräs tulenkestävällä maalilla (optiona ruostumaton teräs)

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.