Petzl Rig musta

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Musta pienikokoinen ja helppokäyttöinen automaattisesti lukkiutuva laskeutumis- ja varmistuslaite. Suunniteltu taktiseen käyttöön ja muihin olosuhteisiin, missä käyttäjän havaitsemattomuus on tärkeää. Mahdollistaa helpon laskeutumisen kohteeseen ja sen jälkeen turvallisen työasemoitumisen miellyttävään työskentelyasentoon halutussa kohtaa köyttä.

Kahvan Auto-Lock järjestelmä lukitsee laitteen automaattisesti kun kahvasta päästää irti, joten kahvaa ei tarvitse enää manuaalisesti lukita tai sitoa köyttä. Automaattinen palautustoiminto ehkäisee tarkoituksetonta lukkiutumista. Kun köysi poistetaan laitteesta, se menee automaattisesti kompaktiin kuljetusasentoon, joka vähentää takertumisen riskiä kun laitetta kuljetetaan valjaiden varustelenkissä.

Soveltuu käytettäväksi 9 mm – 11,5 mm halkaisijaltaan olevien standardien EN1891 ja EN 892 mukaisten ydinköysien kanssa. Aukeavassa sivulevyssä olevan turvasalvan ansiosta Rigiä ei tarvitse irrottaa valjaasta köyden asentamisen aikana jolloin pudottamisen mahdollisuus on eliminoitu. Kyljessä selkeät asennusohjeet. Kaksi laskeutumistapaa: Köysi kulkee V-kitkakanavan kautta (minimoi kiertymisen), tai sivulevyn kautta (täsmällisempi kitkakontrolli). Sivulevyssä olevan ruostumattomasta teräksestä valmistetun kulumisenestolevyn ansiosta laite on pitkäikäisempi kulumiselle alttiimmista kohdista joka pidentää myös köysien käyttöikää.

Rig soveltuu käytettäväksi myös osana taljajärjestelmiä ja sitä voidaan käyttää köyttä pitkin nousemiseen Petzl Footape jalkalenkkiä ja Petzl Ascension nousukahvaa apuna käyttäen (ei sis.), joka tässä mallissa on helppoa, sillä nousutoiminto (löysien pois ottaminen) toimii kahvan ollessa automaattilukittuneena.

Pelastuspakkausmahdollisuus: Mikäli Rigiä käytetään osana pelastuspakkausta, voidaan se asentaa valmiiksi köyteen, sivulevy lukita paikoilleen ruuvilla (ei sis.) ja näin varmistaa että tuote on pakkauksessa asennettuna köysi oikein päin. Vähentää virhemahdollisuutta pelastautumistilanteessa.

Täyttää Eurooppalaiset CE EN341 luokka 2A ja EN12841 typpi C, EN 15151-1, Pohjois-Amerikan NFPA 1983 Technical Use,, sekä Euraasian EAC standardien vaatimukset. Maksimi laskeutumismatka 200 m. Maksimityökuorma 200 kg (lue käyttövinkit). Paino: 400 g. Materiaalit: Kahva: Nylon. Sivulevyt: Alumiini. Salpa ja kulumisenestolevy: Ruostumaton teräs.

Testattu yksittäin. Maksimielinikä rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.