Petzl ID L musta

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Automaattisesti lukkiutuva kokomusta laskeutumis- ja varmistuslaite virhekäytönesto toiminnoilla, suunniteltu taktiseen käyttöön ja pelastuskäyttöön > ei aukeavaa sivulevyä kuten S mallissa. Tuote soveltuu käytettäväksi 11,5 – 13 mm halkaisijaltaan olevien standardien EN1891 ja EN 892 mukaisten ydinköysien kanssa. Laitetta kuormitettaessa köysi lukittuu automaattisesti. Laitteen kahvaa kääntämällä kitka pienenee ja köysi alkaa liikkua ( nopeutta tulee kontrolloida kädellä köyden vapaasta päästä ). Käännettäessä kahvaa liian suurella voimalla laite lukitsee köyden automaattisesti ( = ”anti-panic”-toiminto ). Kuormituksen poistuessa köysi vapautuu, jolloin köyttä voidaan liikuttaa vapaasti molempiin suuntiin. Köysi voidaan turvalukita kääntämällä laitteen kahva lukitusasentoon (= ”työasento”). Laitteessa oleva virhekäytönestosalpa estää laskeutumisen mikäli köysi asennetaan laitteeseen väärin päin. Tuote soveltuu käytettäväksi myös osana taljajärjestelmiä. Tuote standardien CE EN341 typpi A, EN12841 tyyppi C, NFPA 1983 G mukainen. Paino: 530 g. Testattu yksittäin. Tuotteen elinikä rajoittamaton.

UUDET OMINAISUUDET:

– Uusi monitoimikahva: Päässä on vapautusnuppi joka vapauttaa köyden liikuttaessa tasaisella tai loivalla tasolla. Helpottaa liikkumista merkittävästi ja nopeuttaa köyden säätämistä.

– Pelastuspakkausmahdollisuus: Sivulevyyn on lisätty paikka lukitusruuville. Mikäli IDtä käytetään osana (sinetöityä) pelastuspakkausta, voidaan se asentaa valmiiksi köyteen ja lukitusruuvilla varmistaa että tuote on paketissa asennettuna köysi oikein päin. Vähentää virhemahdollisuutta pelastautumistilanteessa

– Uusi virhekäytön estosalpa: Tarrainsalpa joka lukitsee köyden mikäli sen asentaa vahingossa väärin päin on muotoiltu uudelleen. Tarrautuminen köyden vapaaseen päähän on minimoitu ja käyttömukavuutta näin parannettu oleellisesti. Salpaa voidaan myös käyttää tilapäisesti taljajärjestelmissä ja lyhyissä nousuissa (yhdessä ASCENSION nousukahvan ja FOOTPRO jalkalenkin kanssa).

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.