Mag Charger LED

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Ladattava käsivalaisin, joka tarjoaa Maglite malliston suurimman valovirran ja tarjoaa suorituskykyyn nähden erittäin pitkän paloajan ja koko malliston alhaisimmat käyttökulut.

Mag Charger LED on ammattilais- ja viranomaiskäyttöön suunniteltu luotettava työkalu. Valaisinta säilytetään lataustelineessä, josta se on nopeasti

otettavissa käyttöön. Uudenlainen yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas ,että hyvin leveälle lähelle. Keskialueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan uudenlaisella 1/4 kierroksen pikasäädöllä.

Elektroninen kytkin, jossa esiasetetut toiminnot
• huippuvoimakkuus 100%
• säästövoimakkuus 25%, joka maksimoi paloajan
• huomiovilkku (12/sek.)

Tarvittaessa järjestys voidaan muuttaa halutuksi käyttötarpeen mukaan ja ottaa käyttöön myös S.O.S hätävilkku ja hetkellinen huippuvalovirta.
Suorituskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: valon kantama 417 metriä, valon voimakkuus 43 667 candelaa, paloaika 4 h 30 min (max) 16 h (eco), valovirta 680 lumenia, roiskevesitiivis, iskunkestävä 1m.
Akku (NiMh, 6,0V/3.5Ah) ladattavissa n. 1000 krt.
Pituus: 32,5 cm. Paino ilman akkua 384 g, akun kanssa 798 g.

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.