Mag Charger LED

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Ladattava käsivalaisin, joka tarjoaa Maglite malliston suurimman valovirran ja tarjoaa suorituskykyyn nähden erittäin pitkän paloajan ja koko malliston alhaisimmat käyttökulut.

Mag Charger LED on ammattilais- ja viranomaiskäyttöön suunniteltu luotettava työkalu. Valaisinta säilytetään lataustelineessä, josta se on nopeasti

otettavissa käyttöön. Uudenlainen yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas ,että hyvin leveälle lähelle. Keskialueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan uudenlaisella 1/4 kierroksen pikasäädöllä.

Elektroninen kytkin, jossa esiasetetut toiminnot
• huippuvoimakkuus 100%
• säästövoimakkuus 25%, joka maksimoi paloajan
• huomiovilkku (12/sek.)

Tarvittaessa järjestys voidaan muuttaa halutuksi käyttötarpeen mukaan ja ottaa käyttöön myös S.O.S hätävilkku ja hetkellinen huippuvalovirta.
Suorituskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: valon kantama 417 metriä, valon voimakkuus 43 667 candelaa, paloaika 4 h 30 min (max) 16 h (eco), valovirta 680 lumenia, roiskevesitiivis, iskunkestävä 1m.
Akku (NiMh, 6,0V/3.5Ah) ladattavissa n. 1000 krt.
Pituus: 32,5 cm. Paino ilman akkua 384 g, akun kanssa 798 g.

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.